Η ΑΕΚ στην Πόλη της (VIDEO)

Η ΑΕΚ στην Πόλη της (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η επιστροφή της Ενωσης στην Κωνσταντινούπολη για τον εορτασμό των 80 ετών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«ΑΕΚ ζούμε στην Πόλη να σε δούμε». Το σύνθημα που δονεί και συνεπαίρνει κάθε Ενωσίτη. Μία μέρα σαν σήμερα του 2004, αυτό το σύνθημα ακουγόταν ξανά στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί που προστάζει η ιστορία της, εκεί που γιόρτασε τα 80α γενέθλια της.

Το φιλικό παιχνίδι με την Γαλατά Σαράϊ, ήταν το φινάλε των εορταστικών εκδηλώσεων για τα γενέθλια της ΑΕΚ και τη συγκλονιστική επιστροφής εις την πόλιν. Με την ΑΕΚ να επισκέπτεται το Πατριαρχείο και την Αγιά Σοφιά και να αισθάνεται οικεία στη φυσική της έδρα.

Η ιδέα της ΑΕΚ γεννήθηκε από ανθρώπους που έφυγαν ξεριζωμένοι από την Κωνσταντινούπολη και τα παράλια της Μικράς Ασίας από την καταστροφή του ΄22 και έπειτα. Ανθρωποι που έχασαν βιός και περιουσία, αλλά κράτησαν περηφάνια και μνήμη.

Στοιχεία που θωράκισαν την ιδέα της Αθλητικής Ενωσης Κωνσταντινουπόλεως και αποτελούν φάρο στην 90χρονη ιστορία της. Το ταξίδι της ΑΕΚ στην Πόλη, η επιστροφή στο «σπίτι» της, ήταν μία πρωτοβουλία που φανέρωσε το μεγαλείο αυτού του συλλόγου.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X