«Γνωμοδότησε» μετά από 4 μήνες και παραπέμπει την ΑΕΚ στην… Περιφέρεια!

Ηλία ρίχτο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την προχθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας έγινε σαφές, πως ο Άρης Βασιλόπουλος δεν έχει καμία διάθεση να συναινέσει, έστω και τώρα, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου. Φροντίζοντας, μάλιστα, χθες, να το καταστήσει αυτό ξεκάθαρο, με τον πλέον επίσημο τρόπο!

Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν πως χθες, αργά το μεσημέρι, ο Δήμος… έστειλε μετά από καθυστέρηση τεσσάρων μηνών, την γνωμοδότηση που έχει ζητήσει από τα μέσα Οκτώβρη η ΑΕΚ, αναφορικά με τα υψόμετρα! Με την διαδικασία αυτή, να είναι θυμίζουμε η τελική που απομένει, για να κλείσει ο φάκελος της άδειας.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι συγκεκριμένες πηγές, το πολυσέλιδο έγγραφο που έστειλε χθες ο Δήμος στην ΑΕΚ, επαναλαμβάνουμε με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών, επί της ουσίας δεν λύνει το ζήτημα που εκκρεμεί, αλλά αντιθέτως το περιπλέκει ακόμα περισσότερο! Με τον Δήμαρχο να ξεκαθαρίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ, μέσα σε αυτές τις περίπου 30 σελίδες που στάλθηκαν χθες στην ΑΕΚ ως… απάντηση στο αίτημα των υψομέτρων, πως δεν πρόκειται να δώσει την έγκρισή του, για το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς»!

Επικαλούμενος θέματα που δεν υφίστανται, όπως η… στάθμη των πεζοδρομίων και μη αναγνωρίζοντας την υπογειοποίηση, που έχει εγκρίνει και αποδεχθεί η Περιφέρεια (!), αρνείται να δώσει στην «Ένωση» την υψομετρική μελέτη, παροτρύνοντάς την μάλιστα, να απευθυνθεί στην Περιφέρεια και στο ΥΠΕΝ, για να λάβει το έγγραφο που χρειάζεται! Δείχνοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο πως θα παραμείνει μέχρι τέλους πολέμιος της ΑΕΚ και του νέου γηπέδου της και βάζοντας την «Ένωση» σε μια διαφορετική διαδικασία από την προβλεπόμενη, προκειμένου να μπορέσει να κλείσει τον φάκελο της άδειας! Έχοντας προφανώς στο πίσω μέρος του μυαλού του να… κινηθεί νομικά στην πορεία, για να προσβάλει την άδεια. Ο ίδιος άνθρωπος που εξακολουθεί να παρανομεί, χωρίς να υπακούει ακόμα και τώρα, στους νόμους και στις διατάξεις τους!

Προχωράει χωρίς τον Δήμο η ΑΕΚ

Μετά και από τη χθεσινή «απάντηση» του Δημάρχου λοιπόν, όσον αφορά στο θέμα των υψομέτρων, η ΑΕΚ δεν περιμένει το παραμικρό από την συγκεκριμένη πλευρά, για να θέσει σε εφαρμογή, το πλάνο κατασκευής του «σπιτιού» της. Αφού η όποια προσπάθεια συνεννόησης, δεν αναμένεται να φέρει το παραμικρό αποτέλεσμα.

Ήδη στην «Ένωση» είχαν προετοιμαστεί για αυτό το σενάριο και από χθες, όταν και έφτασε στην ΑΕΚ το συγκεκριμένο έγγραφο, οι επαφές με ΥΠΕΝ και Περιφέρεια έχουν κορυφωθεί. Προκειμένου να γίνουν όλα όσα χρειάζονται και βεβαίως προστάζουν οι νόμοι, για να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο που θέτει στην ΑΕΚ ο Δήμαρχος. Χωρίς, ακόμα, να έχει ξεκαθαριστεί το ποια… οδός θα ακολουθηθεί, για να φτάσει αυτή η διαδικασία στο τέλος της. Με την «Ένωση» να φτάνει στην άδεια πάντως, χωρίς την συγκατάθεση του Δήμου.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X