Γκριν: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να γίνω ηγέτης!»

Εικόνες από την άφιξη του Γκριν για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στην Αθήνα ο Μάικ Γκριν. Ο Αμερικανός στις πρώτες του δηλώσεις υπογράμμισε πως είναι έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο, ενώ στάθηκε και στον κόσμο της ΑΕΚ.

«Είναι έτοιμος να αρχίσω δουλειά με την ΑΕΚ. Μίλησα με αρκετούς ανθρώπους και μου είπαν πως πρόκειται για μία σοβαρή κατάσταση. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ».

Για τον ρόλο του: «Ήρθα για να γινώ ηγέτης της ομάδας. Γι’ αυτό υπέγραψα. Ξέρω πως υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Κάθε φορά που βρίσκεσαι σε μία τέτοια διοργάνωση θες να πας μακριά. Θέτουμε ψηλά τον πήχη εκεί».

Για τους ξένους που ξέρει από την ΑΕΚ: «Ξέρω τον Ντούσαν Σάκοτα με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Βαρέζε. Ξέρω λίγο και τον Ντελρόι Τζειμς αλλά τους υπολοίπους θα τους γνωρίσω εδώ».

Για όσα του είπε ο Τζέι Κόβαν Μπράουν: «Μου είπε πολλά καλά πράγματα για την ομάδα αλλά και την πόλη. Με προετοίμασε εξαιρετικά. Βέβαια θα δω κι από μόνος μου πράγματα».

Για τον κόσμο: «Είμαι ανυπόμονος να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.

Για το στυλ παιχνιδιού του: «Είμαι παίκτης που βγάζει αρκετό πάθος στο παρκέ. Μου αρέσει να εκτελώ τρίποντα και να βοηθήσω στην οργάνωση. Θέλω να κάνω τα πάντα πάνω στο παρκέ».

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X