Γκαλτιέ: Δεν μας εξέπληξε η ΑΕΚ, όλα ανοικτά στη ρεβάνς (VIDEO)

Γκαλτιέ: Δεν μας εξέπληξε η ΑΕΚ, όλα ανοικτά στη ρεβάνς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε μετά το ματς πως έπειτα από το αποτέλεσμα της Γαλλίας, τα πάντα είναι ανοικτά όσον αφορά στην πρόκριση, με την ομάδα του πλέον να έρχεται στην  Αθήνα για να διεκδικήσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Κάτι που όπως είπε δεν θα είναι εύκολο, με τον Γάλλο να στέκεται στην καλή αμυντική λειτουργία της Ένωσης, αλλά και τον Ανέστη, στα σχόλιά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκαλτιέ:

“Ναι, όλα είναι ανοιχτά. Δεν υπάρχει φαβορί. Εχουν και οι δύο ελπίδες. Δεν μας εξέπληξε ο τρόπος που έπαιξε η ΑΕΚ. Στα ματς προετοιμασίας δεν είχε δεχθεί γκολ. Θα είναι δύο ματς και εκεί θα κριθεί η πρόκριση”.

Για το που ποντάρει στη ρεβάνς, είπε: “Εχουμε εμπειρία. Η ταχύτητα δεν είναι μόνο δικό μας ατού. Η ΑΕΚ δεν θα θέλει να αυτοκτονήσει. Θα παίξει οργανωμένα. Δεν είναι απαραίτητο να κερδίσουμε για να προκριθούμε”.

Για το ότι η ΑΕΚ δεν δέχεται γκολ, δήλωσε: “Είμαστε ακόμα στην προετοιμασία. Εχουμε παίκτες που δεν έχουν παίξει μαζί. Πρέπει να κερδίσουμε τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Πρέπει να δείξουμε συνοχή. Η ΑΕΚ έχει εντατικό ρυθμό”.

Για τον τομέα φυσική κατάσταση, είπε: “Δείξαμε φρεσκάδα. Σήμερα πέσαμε λίγο, αλλά είναι πρώτος αγώνας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”.

Για τη ρεβάνς της Αθήνας, δήλωσε: “Πιστεύω, ότι η τακτική θα παραμείνει η ίδια. Θα προσπαθήσει η ΑΕΚ να εκμεταλλευθεί τα δυνατά της σημεία. Δεν ξέρω αν θα βάλει νέους παίκτες. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει έκπληξη. Μπορεί να κάνουμε και εμείς”.

Για το αν υπήρξε κάποια περίπτωση πέναλτι, απάντησε: “Ηταν αποφάσεις του διαιτητή. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X