Γι αυτό θέλει τον Γκαρίνο η ΑΕΚ

Γι αυτό θέλει τον Γκαρίνο η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ «παλεύει» με κάθε τρόπο την περίπτωση του Πατρίσιο Γκαρίνο. Ο «Πάτο» είναι πρώτος στόχος της Ένωσης, η οποία κάνει τα αδύνατα… δυνατά για να ντύσει τον παίκτη στα κιτρινόμαυρα. Παρά τις -πολλές- δυσκολίες που υπάρχουν στην περίπτωσή του, η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση και περιμένει απάντηση ως την Δευτέρα (21/08) όπως έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr.

Ο Αργεντινός, με θητεία στο ΝΒΑ, φόργουορντ είναι μια περίπτωση που από μόνη της μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ και να κάνει την Ένωση πρωταγωνίστρια στο Basketball Champions League. Παρακάτω, θα δούμε τους λόγους που οι άνθρωποι της ΑΕΚ προχωρούν με βήμα… ταχύ την περίπτωσή του.

Σουτ: Τα τελευταία χρόνια η βελτίωση στο μακρινό σουτ είναι εμφανής. Η ΑΕΚ διαθέτει ήδη έναν παίκτη στο «3» που μπορεί να δώσει λύσεις με το τρίποντο (Μπάρλοου), όμως ο Γκαρίνο είναι παίκτης που έχει… ψηθεί στο υψηλό επίπεδο του ΝΒΑ. Διαθέτει πολύ καλό και αξιόπιστο σουτ από μακρινή απόσταση, ενώ στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πέραν του σουτ, όμως, είναι παίκτης που επιδιώκει την επαφή και δεν είναι… σοφτ! Αντιθέτως, σε αρκετές περιπτώσεις προσπαθεί να δημιουργεί ρήγματα και να κερδίζει φάουλ, ενώ τα δυνατά πόδια του, τον βοηθούν ώστε να έχει ένα εκρηκτικό πρώτο βήμα!

Άμυνα: Πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει άμυνα στα όρια του φάουλ. Πολύ σκληρός στο πίσω μέρος του παρκέ, δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να του βάλει εύκολα καλάθι. Ο Γκαρίνο είναι παίκτης που ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στην άμυνα «ένας εναντίον ενός», ενώ και στις περιστροφές, αλλά και στις αλλαγές στα σκριν είναι εξίσου αποτελεσματικός!

Χαρακτήρας: Είναι περίπτωση παίκτη που «σκυλιάζει» για να νικάει! Ο Γκαρίνο, ως Λατίνος που… σέβεται τον εαυτό του, το μόνο που σκέφτεται είναι η νίκη. Σε πολλές περιπτώσεις προσπαθεί να το περνάει αυτό και στους συμπαίκτες του, ενώ βγάζει πολλές φορές αρκετό πάθος μέσα στο παρκέ.

Επίπεδο: Στη χώρα του, την Αργεντινή, θεωρείται ένας από τους… συνεχιστές της προσπάθειας των Τζινόμπιλι, Νοτσιόνι, Σκόλα, Ντελφίνο. Μαζί με τους Φακούντο Καμπάτσο και Νίκολας Λαπροβίτολα θεωρείται ένα από τα αστέρια της εθνικής ομάδας της χώρας, ενώ αυτή την περίοδο συμμετέχει με την εθνική ομάδα της Αργεντινής στο AmeriCup, έχοντας για συμπαίκτη του τον σπουδαίο Λουίς Σκόλα.

Από τα χρόνια του Κολεγίου (George Washington) έχει καταφέρει να εξελίξει το παιχνίδι του, να βελτιώσει το σουτ, αλλά και το διάβασμα του παιχνιδιού και αυτά τα δύο κομμάτια τον καθιστούν παίκτη υψηλών προδιαγραφών!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X