Φινάλε αήττητη και τώρα πλέι οφ για την ΑΕΚ

Φινάλε αήττητη και τώρα πλέι οφ για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία επικράτησε και σήμερα της Δραπετσώνας με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς για την 18η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.

Το παιχνίδι ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα για την ομάδα του Νίκου Νεόφυτου, που έδειξε ωστόσο σοβαρότητα και πήρε το τρίποντο για το γόητρο της και πλέον προετοιμάζεται για τους αγώνες των πλέι οφ που θα κρίνουν και την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Ο προπονητής του “Δικεφάλου” έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του με την “Ένωση” να φτάνει εύκολα στην τελική επικράτηση.

 

Τα σετ: 25-16, 25-17, 25-16

ΑΕΚ (Νίκος Νεόφυτος): Λάππας, Αλεξίου, Κρέτσης, Κανέλλος, Μαυραγάνης, Παπαδόπουλος, Αχιλλεόπουλος, Κουλοχέρης, Σωνάκης, Ανάγνου, Δεληπρίμης και Δραβόπουλος

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Αρματάς) Μαργαρίτης, Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Μάμαλης, Ανδρεόπουλος, Μπουλγάρου, Κασαπίδης (λ), Καρανικολάου, Στρατηγός, Παπαδέας, Στογίλκοβιτς, Κάλφας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X