"Φεύγουν" τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ και Μονακό

Εικόνες από το ΑΕΚ - Μπεσίκτας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για δυο σημαντικές μάχες, για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Και ο κόσμος ετοιμάζεται να σταθεί δίπλα της και στο ματς με τον ΠΑΟΚ και σ’ αυτό το με την Μονακό. Μάλιστα η ΚΑΕ έβγαλε σήμερα και νέα ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια:

“Η κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων για τις δύο σημαντικές αναμετρήσεις, που έρχονται είναι έντονη και συνεχίζεται…

Η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για τους αγώνες με Μονακό (Τρίτη 28/02, 19:30), αλλά προηγείται η αναμέτρηση για τη Basket League με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (Σάββατο 25/02, 17:00).

Ανακοινώνεται, ότι εισιτήρια του αγώνα με ΠΑΟΚ διατίθενται διαδικτυακά σε καθημερινή βάση, αλλά και από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ την Παρασκευή  (24/02, από 11:00 έως 18:00) και εισιτήρια με Μονακό διαδικτυακά  σε καθημερινή βάση και από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ Παρασκευή  (24/02, από 11:00 έως 18:00) και Σάββατο (25/02, από 10:30 έως 13:00). Εισιτήρια με Μονακό την Καθαρά Δευτέρα θα διατίθενται μόνο διαδικτυακά.

Επισημαίνεται, ότι  ανήμερα των αγώνων  τα ταμεία του ΟΑΚΑ θα ανοίγουν 3 ώρες πριν από την έναρξη και θα κλείνουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

ΑΕΚ – ΜΟΝΑΚΟ

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-16-17/

TΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ: Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται και με τους παρακάτω τρόπους:

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, από το Γραφείο Operation, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-18:00).

– Online από αυτή τη σελίδα.

– VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

– Συνεργαζόμενα σημεία Viva.gr (Public, SevenSpot, Reload, MediaMarkt, Βιλιοπωλείο Ευριπίδης).

– Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

– Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται την μέρα του αγώνα μόνο , από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη”, Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ , 3 ώρες πριν από την έναρξη.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

– Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.

– Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας.

– Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.

– Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σ’ αυτά”

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X