Εξελίξεις από την Τετάρτη με τις ανανεώσεις και τις... αποχωρήσεις

Έπιασε τους Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο ο Βάργκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ υπάρχουν αυτή τη στιγμή πολλοί ποδοσφαιριστές, που το μέλλον τους στην ομάδα για τη νέα σεζόν, θεωρείται αμφίβολο. Πατίτο, Βάργκας, Κολοβέτσιος, Πέκχαρτ, που είτε μένουν ελεύθεροι είτε υπάρχουν οψιόν στα συμβόλαιά τους, είναι άγνωστο αν θα συνεχίσουν στην ΑΕΚ. Με την πιθανότητα πάντως σχεδόν όλοι από τους παραπάνω να αποχωρήσουν, να μοιάζει ως η επικρατέστερη. Καθώς όλοι τους δείχνουν να μην είναι στα βασικά πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ,  σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ.

Πάντως το θέμα όλων των παραπάνω περιπτώσεων παραμένει ανοικτό, με τις εξελίξεις να έρχονται μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ, την Τετάρτη. Όπου και στην ΑΕΚ θα “τρέξουν” τις τελικές εξελίξεις της κάθε υπόθεσης, προκειμένου αυτό το κομμάτι, να γίνει ξεκάθαρο και να μπορεί να προχωρήσει αναλόγως και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Όπως βεβαίως και με άλλους παίκτες από την ομάδα, όπως ο Βινίσιους ή ο Αλμέιδα, που παρότι έχουν συμβόλαιο, δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν και για τη νέα χρονιά στην Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X