Ραντεβού του Λυμπερόπουλου με τον Μολέδο

Ραντεβού του Λυμπερόπουλου με τον Μολέδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ροντρίγκο Μολέδο που βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για διακοπές, αφού οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Ιντερνασιονάλ σταμάτησαν λόγω καλοκαιριού. Η περίπτωση του πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο νέα σενάρια έρχονται στο προσκήνιο για τον Μολέδο.

Σύμφωνα με την «LiveSport» ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε μπαρ της Γλυφάδας με τον Ροντρίγκο Μολέδο και συζήτησαν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βραζιλιάνου στην ΑΕΚ.

Ο  Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός που έχει επιστρέψει στην πατρίδα του παίζοντας στην Ιντερνασιονάλ απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό και οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του. Βέβαια η απόκτησή του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο Μολέδο δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ υπάρχει και ρήτρα 2.000.000 στον Παναθηναϊκό αν πωληθεί σε ομάδα της Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X