Είναι... θεούληδες στον ΠΑΟΚ -Στο επίσημο site τους η ΑΕΚ είναι δεύτερη στο -1! (ΦΩΤΟ)

Είναι... θεούληδες στον ΠΑΟΚ -Στο επίσημο site τους η ΑΕΚ είναι δεύτερη στο -1! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και αρκετό καιρό ο ΠΑΟΚ ζει καθημερινά στο δικό του παράλληλο σύμπαν. Το ρολό στον Γκαρθία δεν έπεσε ποτέ, ο Ιβάν δεν είχε όπλο, εκβιασμοί και απειλές προς τον Κομίνη δεν έλαβαν χώρα ποτέ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και έκτοτε επιχειρούν να κάνουν το… άσπρο… μαύρο. Βεβαίως πλέον προκαλούν μόνο γέλιο, όπως και η νομική τους υπεράσπιση που αλλάζει στάση κάθε 2-3 ημέρες. Ο Λουτσέσκου, πατώντας πάνω στον… άγραφο νόμο του ΠΑΟΚ κάνει λόγο για 61 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο του ΠΑΟΚ.

Και το μεγαλύτερο γέλιο, το προκαλεί ο ΠΑΟΚ στο επίσημο site του. Εχουν τον ΠΑΟΚ στην 1η θέση με 61 βαθμούς και την ΑΕΚ δεύτερη με 60. Αλλά… διαφωνούν με τον Λουτσέσκου, καθώς αντί για 26 αγώνες που λέει παντού ο Ρουμάνος, αυτοί έχουν 27.

ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ…

Πάντως για να μην… ξεχνιόμαστε, η ΑΕΚ 63 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ 55, με τον ΟΣΦΠ στους 54, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Δείτε τι ανέβασαν:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X