«Δένει» τον Σιμόες και λέει «όχι» σε 2 εκατ. ευρώ

«Δένει» τον Σιμόες και λέει «όχι» σε 2 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες προσθήκες του περασμένου καλοκαιριού. Η ΑΕΚ έκανε διάνα με την απόκτηση του Αντρέ Σιμόες, που έχει δείξει πολύ γρήγορα τις ικανότητες του. Κατά πολλούς είναι ήδη ο πιο πολύτιμος από τις «κιτρινόμαυρες» μεταγραφές και ήδη έχει κινήσει το ενδιαφέρον σημαντικών ευρωπαϊκών κλαμπ. Πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες, στην ΑΕΚ έχουν δεχθεί προσέγγιση για τον Σιμόες και πρόταση απόκτησης του έναντι 2 εκατ. ευρώ.
Μολονότι το ποσό είναι δελεαστικό για έναν παίκτη που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την άσημη Μορεϊρένσε, στην ΑΕΚ δεν φαίνεται πως έχουν διάθεση να το συζητήσουν. Αντίθετα, είναι διατεθειμένοι να καλέσουν άμεσα την πλευρά του 26χρονου μέσου για να συζητήσουν την προοπτική άμεσης ανανέωσης της συνεργασίας τους. Η συμφωνία που υπογράφηκε τον περασμένο Ιανουάριο και ενεργοποιήθηκε το καλοκαίρι είναι για δύο σεζόν και στην Ενωση δεν θέλουν να χάσουν τον Σιμόες.
Η πορεία του Σιμόες και η ικανότητα να προκαλεί ήδη το ενδιαφέρον σημαντικών κλαμπ – κατά πληροφορίες η κρούση έχει γίνει από ισπανικό σύλλογο – δείχνει την ποιότητα του. Αλλωστε, αξίζει να θυμηθεί κάποιος πως λίγες ημέρες έπειτα από το κλείσιμο της μεταγραφής, η Σεβίλλη είχε προτείνει χρήματα στη Μορεϊρένσε για τη μεταγραφή του Σιμόες, ενώ στο μεσοδιάστημα ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν κλαμπ όπως είναι η Πόρτο και η Μαρσέϊγ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X