Δεν μπορούσε κανείς να το πιστέψει

Τι κάνατε...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποιοι έμειναν για λίγα λεπτά ακίνητοι, κοιτώντας στο… πουθενά. Κάποιοι ξάπλωσαν ακόμα και στο χορτάρι. Και κανείς από τους παίκτες της ΑΕΚ, δεν μπορούσε να πιστέψει την μεγάλη ευκαιρία που είχε χαθεί στο ματς με τον Απόλλωνα. Είναι ενδεικτικό πως οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, δεν είχαν κουράγιο καν να περπατήσουν για να πάνε μέχρι και τα αποδυτήρια. Και αυτό δεν είχε να κάνει με την κούραση από την υπερπροσπάθεια, αλλά μόνο με την απογοήτευση. Ενώ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, υπήρχαν μόνο σκυμμένα κεφάλια. Κυρίως οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο μυαλό όλων των παικτών. Κάτι για το οποίο ήδη είχε γίνει κουβέντα από την ανάπαυλα.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν “σκασμένοι” με το στραβοπάτημα, καθώς περίμεναν πολύ διαφορετικά το χθεσινό απόγευμα. Προφανώς και κανείς μέσα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια δεν θεωρεί πως χάθηκε η φετινή μάχη. Όμως υπήρχε απογοήτευση για την χαμένη ευκαιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X