Χιμένεθ: «Όλα για όλα για το δικό μας ντάμπλ»

Μία νέα ΑΕΚ κάθε φορά! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν ήταν στο χέρι του Μανόλο Χιμένεθ, δεν θα ήθελε να βλέπει ούτε ένα κατεβασμένο από απογοήτευση κεφάλι στα αποδυτήρια, ούτε ένα συννεφιασμένο ύφος για την χαμένη πρόκριση. “Εσείς αξίζατε να περάσατε, γιατί τα δώσατε όλα και ήσασταν καλύτεροι” ήταν αυτό που είπε από την πρώτη στιγμή στους ποδοσφαιριστές του, ήδη από τα αποδυτήρια του Ολιμπίνσκι. Και το επανέλαβε και σήμερα στα Σπάτα. Για το πόσο πολύ περήφανος είναι για τους παίκτες του. Αλλά και και γι αυτό που πλέον περιμένει απ’ αυτούς. Να τα δώσουν όλα για να πάρουν το… δικό τους ντάμπλ. Και το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

«Αύριο έχω την καθιερωμένη συνέντευξη και πραγματικά μου φαίνεται περίεργο ότι δεν θα μιλήσω για τρεις διοργανώσεις. Στο τέλος του χθεσινού ματς τα συναισθήματα μου ήταν μπερδεμένα και δεν ήξερα τι να κάνω: αν έπρεπε να πάω στον κόσμο μα χειροκροτήσω ή να έρθω σε εσάς να σας φιλήσω και να σας πω ποσό περήφανος είμαι για εσάς. Το αιγουρο είναι ότι πλέον παλεύουμε για πρωτάθλημα και κύπελλο και για να το πω πιο ξεκάθαρα από εδώ πέρα πρέπει να τα δωσουμε όλα για το… δικό μας πρωτάθλημα και το… δικό μας κύπελλο. Θέλω να δώσετε όχι το 99 αλλά το 100%» τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X