Χιμένεθ: «Χαρούμενος για τον κόσμο και την ομάδα»

Χιμένεθ: «Χαρούμενος για τον κόσμο και την ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Ηταν ήρεμος γιατί έχει στα χέρια του μια μεγάλη ομάδα, που ξέρει να παίρνει μεγάλα αποτελέσματα κόντρα σε σπουδαίες ομάδες. Και αυτός ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του 0-0 στο Μιλάνο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε με… ηρεμία και ψυχραιμία, ενώ είπε τα καλύτερα για τον κόσμο της ΑΕΚ που ήταν ο… καλύτερος παίκτης της Ενωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς;

«Ας είμαστε ταπεινοί μετά από τέτοιο αποτέλεσμα σε μια τέτοια έδρα και σημαντικό αντίπαλο όπως η Μίλαν. Εχουμε κάνει καλή άμυνα, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε καλό σχεδιασμό και τα κάναμε όπως θέλαμε.

Ενόψει ΟΑΚΑ τι του αφήνει το 0-0;

«Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος για τον κόσμο. Πάνω από 3.000 οπαδοί, ο κόσμος έκανε αισθητή την παρουσία του. Μεγάλη ομάδα είναι η Μίλαν, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, όπως ούτε σήμερα. Αλλά μένω με την χαρά του κόσμου σήμερα».

Ο σχεδιασμός πριν το ματς;

«Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όλα επηρεάζουν για μια καλή δουλειά. Εγώ πάντα αυτό που ζητώ, θέλω διάθεση και σωστή συμπεριφορά. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να μετρά η προσπάθεια. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια. Χαρούμενος για τον ένα βαθμό. Θα ήμουν το ίδιο και αν είχαμε χάσει».

Ένα σχόλιο για το ματς στην Αυστρία, ένα σχόλιο για Τζανετόπουλο;

«Να πω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και ότι τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Ο Ανταμ είναι ένας παίκτης που σήμερα πήρε ως βραβείο ειδικά στο β’ ημίχρονο. Μέσα από την σκληρή δουλειά, συζητάμε κάθε μέρα στην προπόνηση, ακούει και βελτιώνεται. Είναι πολύ ώριμος και το έδειξε μέσα σε αυτό το γήπεδο».

 

Ο Βιτσέντζο Μοντέλα από την πλευρά του μετά το τέλος σχολίασε ότι «Η ΑΕΚ έπαιξε έξυπνα και πονηρά. Εχει καλούς και γρήγορους επιθετικούς. Σίγουρα στον αγώνα της Αθήνας θα πρέπει να είμαστε πιο πονηροί και υποψιασμένοι. Θα δούμε τι θα γίνει εκεί με την πρώτη θέση… «Κάναμε 20 σουτ, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Φαίνεται πως η πρόκριση θα παιχθεί στον δεύτερο γύρο, περιμένω το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλά ομάδα, έχει πολύ ποιότητα μπροστά. Με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο, μπορεί να πάρει την πρόκριση. Ο Ανέστης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X