«A Bola»: «Προχωράει για Ερνάνι η ΑΕΚ!»

«A Bola»: «Προχωράει για Ερνάνι η ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως δεδομένη παρουσιάζεται η πρόθεση της ΑΕΚ να κάνει δικό της τον Ερνάνι από την «A Bola».

Η έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα αναφέρθηκε την Παρασκευή στο θέμα, με δημοσίευμα που είχε τίτλο «η ΑΕΚ προχωράει για Ερνάνι».

Σε αυτό λοιπόν επικαλείται τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στον ελληνικό Τύπο, τονίζοντας ότι είναι πιθανό ο Πορτογάλος εξτρέμ να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει

«Μετά τις καλές εμφανίσεις που έκανε τη σεζόν 2015/16 με τον Ολυμπιακό, ο Ερνάνι μπορεί να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτή τη φορά για να παίξει στην ΑΕΚ. Με τους Μαρέγκα, Μπραχίμι και Κορόνα να αποτελούν σχεδόν πάντα τις πρώτες επιλογές για τα άκρα, δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πολύ να τον αποκτήσει ως δανεικό, με τον ελληνικό Τύπο να αναφέρει ως δεδομένο ότι υπάρχουν επαφές με την Πόρτο, ώστε να φτάσουν σε μια συμφωνία που θα επιτρέψει στον παίκτη να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X