Αρχίζει να βγάζει φάσεις και εκτός έδρας

Αρχίζει να βγάζει φάσεις και εκτός έδρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και συνιστά πρόβλημα για την ΑΕΚ πως για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την Αθήνα, δεν κατάφερε να κερδίσει. Όμως σε σχέση με τα προηγούμενα δυο, σε Γιάννενα και Τρίπολη, ήταν σαφώς βελτιωμένη επιθετικά. Και όπως είπε και ο Μανόλο Χιμένεθ, “αν κάνουμε τόσες ευκαιρίες και στα επόμενα ματς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσουμε”. Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ λειτούργησε επιθετικά στην Ξάνθη, πολύ καλύτερα απ’ ότι σε Γιάννενα και Τρίπολη. Το φανερώνουν οι αριθμοί. Τέσσερις τελικές με ΠΑΣ, επτά με Αστέρα, 18 με Ξάνθη. Κάτι που έχει την σημασία του. Άλλωστε η ΑΕΚ σκόραρε και για πρώτη φορά μακριά από την Αθήνα.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει σημάδια βελτίωσης της γενικότερης αγωνιστικής συμπεριφοράς της ΑΕΚ, όταν βγαίνει στην επαρχία. Βεβαίως η ζημιά έχει γίνει, καθώς η Ένωση έχει ήδη “πληγωθεί”, με απώλεια επτά βαθμών. Τουλάχιστον όμως, φαίνεται πως αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της και μακριά από την Αθήνα. Κάτι που πλέον θα κληθεί να το δείξει μέχρι το τέλος της σεζόν, σε Λιβαδειά, σε Αγρίνιο, σε Λάρισα και σε Κέρκυρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X