Απίστευτο! Βουλευτής Φωκάς στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ: "Να καεί η πουτ... η Βουλή"!

Απίστευτο! Βουλευτής Φωκάς στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ: "Να καεί η πουτ... η Βουλή"!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εκλεγμένος στη Β’ Θεσσαλονίκη, βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, ο ο οποίος είχε πάρει ανοιχτά το μέρος του Ιβάν Σαββίδη σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή, μετά την εισβολή του δεύτερου με όπλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, σιγοτραγουδούσε στο μικρόφωνο του βήματος το σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ: “Να καεί, να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή”.

Ο Αριστείδης Φωκάς βρέθηκε στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, κι αφού τους παρότρυνε -κουνώντας χαρακτηριστικά τα χέρια- να μεγαλώσουν την ένταση στο σύνθημα “να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή”, τους ευχήθηκε και “Χριστός Ανέστη, αδέλφια”. Και συνέχισε: Το κατεστημένο της Αθήνας, όσο το ζω εδώ και 30 χρόνια και παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, είναι το ίδιο.  Το ΠΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Εμείς θα το διαλύσουμε. Ο λαός του ΠΑΟΚ θα το διαλύσει. Κατά γενική ομολογία, όλων των Ελλήνων φιλάθλων, ο ΠΑΟΚ έπρεπε φέτος να πάρει το νταμπλ. Φέτος ή εμείς θα το πάρουμε ή κανείς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X