Ανοιξε γραμμή με τον Γιόχανσον

Ανοιξε γραμμή με τον Γιόχανσον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βασική εκκρεμότητα για την ΑΕΚ της νέας σεζόν, αποτελεί το θέμα του Γιάκομπ Γιόχανσον. Εχοντας μπει πλέον στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και στο τελευταίο δεκαήμερο της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, στην Ενωση αποφάσισαν να ανοίξουν ξανά την υπόθεση του Σουηδού. Και ήδη, άρχισαν εκ νέου οι επαφές με τον εκπρόσωπο του, ώστε να προλειανθεί το έδαφος πριν το ραντεβού που θα υπάρξει στην Αθήνα, αμέσως μετά τη ρεβάνς με την Μπριζ.

Όπως έχετε ενημερωθεί, η ΑΕΚ προτίθεται να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του Γιόχανσον με βελτιωμένους οικονομικά όρους. Αναγνωρίζοντας έμπρακτα πως είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα, που εξελίχθηκε μέσω της ΑΕΚ και έφτασε ως την Εθνική Σουηδίας και έχει καλή πιθανότητα μεταπώλησης στο Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού. Γι’ αυτόν τον λόγο, ξεκίνησαν πάλι οι επαφές, ώστε να βρεθεί χρυσή τομή και να επιτευχθεί συμφωνία.

Στην ΑΕΚ είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Εχουν δεχθεί κρούσεις από αρκετές ομάδες και περιμένουν πως μπορεί να υπάρξει αναθέρμανση στο φινάλε των μεταγραφών. Πάντως, δεν πρόκειται να «σκοτώσουν» τον Γιόχανσον σε τιμή δυσανάλογη της αξίας του. Και σε πιθανότητα νέου αδιεξόδου, είναι διατεθειμένοι να ενισχύσουν την ομάδα με ακόμα έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή, ώστε να μπορεί η ΑΕΚ να βασιστεί στη σεζόν και να προχωρήσει με παίκτες που θα έχουν προοπτική και μέλλον σε αυτήν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X