Το ανέτρεψε κάνοντας τα εύκολα… δύσκολα (VIDEO)

Το ανέτρεψε κάνοντας τα εύκολα… δύσκολα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από 13 χρόνια ακριβώς η ΑΕΚ στο ουδέτερο γήπεδο της Λεωφόρου φιλοξενούσε για τα προκριματικά του Champions League την ελβετική Γκρασχόπερς, στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0.

Η Ένωση σε μία μεταβατική περίοδο στο πρώτο ημίχρονο ήταν χάρμα οφθαλμών ανατρέποντας εύκολα το σκορ του πρώτου ματς. Στο 21’ ο Κατσουράνης άνοιξε το σκορ για να δώσει σκορ πρόκρισης ο Λυμπερόπουλος τέσσερα λεπτά αργότερα. Λίγα λεπτά μάλιστα πριν τη λήξη του ημιχρόνου (39’) ο Καστίγιο με αυτογκόλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελβετοί λίγο έλειψε να φέρουν τα πάνω-κάτω. Στο 68’ ο Νούνιες ξαναέβαλε την Γκρασχόπερς στο… παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά στο 73’ η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση όμιλοι. Ο Καστίγιο υπέπεσε σε πέναλτι, αποβλήθηκε, όμως ο Λυμπερόπουλος δεν μπόρεσε να κάνει το 4-1. Η απώλεια αυτή έδωσε ψυχολογία στους αντιπάλους που λίγο έλειψε να πάρουν την πρόκριση στις καθυστερήσεις χάνοντας σπουδαία ευκαιρία.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X