Ανακοινώθηκε το τιμ Χιμένεθ

Ανακοινώθηκε το τιμ Χιμένεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, στο πλευρό του Μανόλο Χιμένεθ στην επιστροφή του στην ΑΕΚ θα βρεθεί ξανά ο Χεσούς Καλντερόν, ενώ χρέη γυμναστή θα αναλάβει ο Σεμπάστιαν Λόπες Μπασκόν. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το τιμ του Ισπανού τεχνικού αναφέρει:

Βοηθός προπονητή (στα αριστερά της φωτογραφίας) θα είναι ο Χεσούς Καλντερόν Μαλαγόν που είναι γεννημένος στις 6/11/1972 στο προάστιο της Σεβίλης Μορόν Ντε Λα Φροντέρα. Έχει διατελέσει βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ στη Sevilla Atletico (Β’ ομάδα της Σεβίλης) αλλά και αντικαταστάτης του σε αυτή όταν ο Χιμένεθ ανέλαβε την πρώτη ομάδα, ενώ αργότερα διετέλεσε συνεργάτης του στην πρώτη ομάδα της Σεβίλης, στην ΑΕΚ, στη Ρεάλ Σαραγόσα και στην Αλ Ραγιάν.

Νέος γυμναστής της ομάδας της ΑΕΚ (σια δεξιά) θα είναι Σεμπάστιαν Λόπες Μπασκόν. Είναι γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου του 1992 στη Σεβίλη και έχει αποφοιτήσει από τη Γυμναστική Ακαδημία του Πανεπιστημίου της πόλης, ενώ έχει μάστερ στη φυσική προετοιμασία και στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων στο ποδόσφαιρο. Έχει εργαστεί στην ολλανδική Φίτεσε, στα θερινά καμπ της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ και πρόσφατα στις Ακαδημίες της Σεβίλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X