Αλμέιδα: "Εδώ όλοι μιλούν για τη διαφθορά και την εύνοια του Ολυμπιακού"

"AEK μαζί, είμαστε δυνατοί"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις στην Α Bola παραχώρησε ο Ούγκο Αλμέιδα, με τον φορ της ΑΕΚ να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στην… συζήτηση που υπάρχει στη χώρα μας, σχετικά με την εύνοια του ΟΣΦΠ και τα ζητήματα διαφθοράς στο ποδόσφαιρο. Ενώ παράλληλα σχολίασε και την αγωνιστική κατάσταση της Ένωσης, μετά τη νίκη στο ντέρμπι.

«Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Με εξέπληξε που μιλούν τόσο για κρίση και την οποία λίγο έχω δει και για το γεγονός ότι οι Έλληνες μπλέκουν την πολιτική στο ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα γιατί το ποδόσφαιρο χάνει πολλά με αυτό. Εδώ μιλούν πολλοί για διαφθορά και συνεχή εύνοια του Ολυμπιακού. Θεωρώ την εμπειρία μου πολύ θετική. Ακόμη και σε σχέση με τους οπαδούς είναι πολύ πιο ήρεμα, στην Τουρκία ήταν τρελοί. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι εξαιρετική, την περασμένη Κυριακή υποδεχθήκαμε τον Ολυμπιακό και τον κερδίσαμε. Ημουν εκεί (ΟΑΚΑ) για να δω την ισχύ των οπαδών της ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του Αλμέιδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X