Αναπροσαρμόζει τα πλάνα του, γίνεται απρόβλεπτη

Με το μυαλό στην προετοιμασία
Photo Credits: INTIME

Από την περασμένη Τρίτη άλλαξαν πολλά στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη από την προετοιμασία και κατ’ επέκταση από την ομάδα έφερε πολλές αλλαγές εντός των τειχών. Κυρίως, όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν από τον Γιούρι Ζντοβτς και τους συνεργάτες του.

Ο Έλληνας σέντερ αναμενόταν να είναι ο βασικός σέντερ της νέας σεζόν και να έχει ξεκάθαρο ρόλο εντός των τειχών. Με τις εξελίξεις, όμως τα πάντα άλλαξαν. Και πιο πολύ άλλαξε η… πλεύση της ομάδας όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι. Η απόκτηση τρίτου σέντερ πάει πίσω -για την ώρα- μιας και στο προσκήνιο βρίσκεται η απόκτηση δύο παικτών για την γραμμή ψηλών, ώστε να εναλλάσσονται με τον Τζος Όουενς και η ΑΕΚ να έχει… απειλές σε όλες τις πλευρές του παρκέ.

Από εκεί και πέρα, ήταν δεδομένο πως μεγάλο μέρος του επιθετικού κομματιού της ομάδας θα πήγαινε στον 32χρονο άσο. Πλέον, αυτό αλλάζει άρδην, καθώς τις προσπάθειες του Μαυροκεφαλίδη θα τις… μοιράζονται οι παίκτες που θα βρίσκονται στην πεντάδα κάθε αγώνα. Με πιο απλά λόγια, η ΑΕΚ της νέας σεζόν θα είναι απρόβλεπτη επιθετικά, με πολλές λύσεις εντός παρκέ, όπως ο Ντίξον, ο Βασιλειάδης, ο Σάκοτα, οι οποίοι αναμένεται να κάνουν… βήμα μπροστά, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα τις τελευταίες ώρες.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X