Αλευρομάγειρας στο enwsi.gr: «Να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ και στην Α1»

Αλευρομάγειρας στο enwsi.gr: «Να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ και στην Α1»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πιο «χρυσή», μέχρι τώρα, σελίδα στην ιστορία της έγραψε σήμερα η ομάδα πινγκ πονγκ της ΑΕΚ που πανηγύρισε την άνοδο της στην Α1 για πρώτη φορά από την ημέρα ίδρυσης της. Μια τεράστια επιτυχία για το “κιτρινόμαυρο” τμήμα που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στους δύο ακούραστους “εργάτες”, τον έφορο Νίκο Αλευρομάγειρα και τον προπονητή, Στέφανο Κορώνη. Από το 2009 που επαναλειτούργησε το τμήμα ξεκίνησε βήμα -βήμα από την Γ’ κατηγορία Αττικής και σήμερα έγραψε ιστορία πανηγυρίζοντας την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Ο έφορος του τμήματος, Νίκος Αλευρομάγειρας μίλησε στο enwsi.gr για την ιστορική άνοδο αλλά και την …επόμενη ημέρα που πρέπει να βρεί ξανά την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια.

“Είναι πραγματικά ιστορικές οι στιγμές που ζει το τμήμα και το σωματείο αφού από την δημιουργία της Α1 κατηγορίας στο άθλημα μας ποτέ ξανά δεν έχει καταφέρει η ΑΕΚ να φτάσει ως εδώ. Ο στόχος μας από την αρχή της περιόδου ήταν η πρωτιά και η άνοδος και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και περήφανοι που καταφέραμε να φέρουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και στον προπονητή μας για την προσπάθεια τους και την επιμονή τους στην επίτευξη του στόχου μας. Η συλλογική προσπάθεια 9 ετών από την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος ως σήμερα ανταμείβεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δίνουμε την υπόσχεση στον κόσμο της ΑΕΚ ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή με μεγαλύτερη ένταση για να φέρουμε την ομάδα μας ακόμα ψηλότερα. Θέλουμε να αφιερώσουμε την συγκεκριμένη επιτυχία στον εκλιπόντα Δημήτρη Αργεντακη ο οποίος απεβίωσε πρόωρα πριν από μερικούς μήνες όμως ήταν νοερά παρών σε όλους μας καθ’ολη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου” ανέφερε και συνέχισε λέγοντας:

“Με την βοήθεια και την έμπρακτη στήριξη της διοίκησης του σωματείου ήδη αρχίζουν άμεσα οι πρώτες ενέργειες σχεδιασμού για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1, κατηγορία στην οποία η ομάδα μας αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για  να πρωταγωνιστήσει στην μεγάλη κατηγορία της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X