Ακόμα "τρελαμένος" ο Χιμένεθ, με την απόφαση Σιδηρόπουλου

Ακόμα "τρελαμένος" ο Χιμένεθ, με την απόφαση Σιδηρόπουλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ, στις δηλώσεις που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στον “νέο κανόνα που υπάρχει στην Ελλάδα, να αποβάλλονται οι τερματοφύλακες που κάνουν καθυστέρηση σε ματς με τον Ολυμπιακό”. Αρχικά προκάλεσε ερωτηματικά αυτή η αναφορά του Ισπανού τεχνικού. Όμως υπήρχε λόγος που το έκανε. Ο Χιμένεθ είδε τον Πασχαλάκη να κάνει καθυστερήσεις με την μπάλα, χωρίς να δεχθεί ούτε κίτρινη. Και δεν ήταν τόσο αυτό που ενόχλησε τον Ισπανό τεχνικό, αλλά ότι θυμήθηκε εκείνο το εξωφρενικό που έκανε ο Σιδηρόπουλος με τον Ανέστη, στο πρόσφατο ντέρμπι.

Μάλιστα όταν ο Χιμένεθ συνάντησε τον Πασχαλάκη πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, του είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως “να μην κάνεις καθυστέρηση όταν θα παίξεις με τον Ολυμπιακό, διότι μπορεί να αποβληθείς”. Είναι αλήθεια πως ο Ισπανός τεχνικός εξακολουθεί να μην μπορεί να καταλάβει την κίνηση του Σιδηρόπουλου να αποβάλλει τον Ανέστη με δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. “Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου αυτό” έλεγε και ξαναέλεγε ο Χιμένεθ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X