Λάζαρε, δεύρο... μέσα!

Λάζαρε, δεύρο... μέσα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τρένο που λέγεται ΑΕΚ συνεχίζει χωρίς στάσεις. Το αήττητο σερί των 24 αγώνων, φανερώνει ότι αυτή η ομάδα του Μανόλο είναι φτιαγμένη από… ατσάλι! Έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα και συνεχίζει ακάθεκτη και στις τρεις διοργανώσεις. Την Κυριακή, έκανε περίπατο με την Ξάνθη και τώρα πάει για τα ματς «φωτιά» σε Κίεβο και Περιστέρι.

Βασικό «γρανάζι» της ομαδάρας του Χιμένεθ, είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας διεθνής διανύει την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του. Γεμάτος αυτοπεποίθηση, κάνει παπάδες στο χορτάρι και οδηγεί την ΑΕΚ. Ο παίκτης της Ένωσης σε κάποια παιχνίδια δεν ξεκινάει βασικός, φυσιολογικό, καθώς θα πρέπει να πάρει και ανάσες. Όπως γίνεται και με άλλους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» (Λιβάγια,Αραούχο, Τσιγκρίνσκι). Με το που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο Έλληνας διεθνής, κάνει τη διαφορά. Όπως την έκανε και στο Ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ με την Ντιναμό, όπου είχε στήσει πάρτι στη μια πλευρά, ταλαιπωρώντας τον αμυντικό των Ουκρανών. Το κάνει και στο πρωτάθλημα ο Λάζαρος, κοντινό παράδειγμα η αναμέτρηση με τον Αστέρα με το πέναλτι που ευστόχησε.

Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» έχει ανεβάσει και τα νούμερα του σε σχέση με πέρυσι. Τη σεζόν 2016-2017, με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Λάζαρος αγωνίστηκε σε 36 ματς και πέτυχε μόλις 8 γκολ, εκ των οποίων τα 5 στο πρωτάθλημα. Φέτος, έχει ήδη ξεπεράσει τα τέρματα της περσινής χρονιάς! Σε 36 αναμετρήσεις, ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» έχει «ματώσει» τα δίχτυα 14 φορές! Στο πρωτάθλημα, μέχρι τώρα έχει 6 γκολ, 5 στο κύπελλο και 3 στην Ευρώπη.

Έχει ήδη «ξεκάνει» τον Ολυμπιακό δύο φορές, 2 γκολ στην επική ανατροπή του πρώτου γύρου και ένα τέρμα στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με το όποιο έστειλε τους «ερυθρόλευκους» σπίτι τους. Αυτός άνοιξε τον δρόμο με πέναλτι κόντρα στην Μπριζ, για την είσοδο της ΑΕΚ στους ομίλους μετά από 6 χρόνια, αυτός ήταν που «σφράγισε» το «διπλό» στη Ριέκα και κατ επέκταση την πρόκριση στους «32»!

Στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, ο Χριστοδουλόπουλος μπορεί να μη σκόραρε αλλά και πάλι ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και δραστήριος. Άμα δεν ήταν και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, ο παίκτης της Ένωσης θα είχε μόλις στο 2’ ένα κερδισμένο πέναλτι και μια αποβολή, αλλά ο Ρέφερι από την Αρκαδία έκλεισε τα μάτια στο πεντακάθαρο πέναλτι. «Καθάρισαν» όμως ο Βράνιες και ο επίσης ανεβασμένος Μπακασέτας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι ένα από τα εργαλεία του Μανόλο Χιμένεθ στην πορεία που κάνει η Ένωση και στις τρεις διοργανώσεις. Πιο ώριμος από ποτέ, πιο σίγουρος από ποτέ, παίρνει από το χεράκι τους «κιτρινόμαυρους» και τους ξεμπλοκάρει όταν βρίσκονται… στα σχοινιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X