Οι 18 για τα Ιωάννινα με απουσίες και νέα πρόσωπα

Αϊντάρεβιτς: «Στόχος μας το Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τελειώνει αύριο τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με το παιχνίδι στα Ιωάννινα απέναντι στον ΠΑΣ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ άφησε εκτός τους Ντίντακ-Γιόχανσον για να πάρουν ανάσες, αλλά και τον Βράνιες που είχε το πρόβλημα με την θλάση στον πνεύμονα. Πάντως, επιστρέφει στην αποστολή ο Αϊντάρεβιτς και δείχνει ότι θα είναι 100% έτοιμος για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Οι 18 της αποστολής είναι οι εξής: Μπάρκας, Βούρας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Μανωλάς, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης, Αλμέιδα, Αραούχο.

Ο Χρήστος Αραβίδης υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Ογκνιεν Βράνιες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ο Ντίντακ Βιλά ατομικό. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η ΑΕΚ στις 20:15 αναχωρεί για τα Ιωάννινα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X