«Το 2017 να είναι μια λαμπρή αρχή για το τμήμα μας»

Με χαρακτήρα πρωταθλήτριας «άλωσε» το «Δαϊς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Νικολαϊδης γράφει στο blog του στο enwsi.gr και ζητάει από τη νέα χρονιά να φέρει την ομάδα χάντμπολ ξανά στην κορυφή

 Το 2017 είναι εδώ και μαζί με αυτό όλες οι ελπίδες και οι προσδοκίες για μια χρονιά καλύτερη από αυτή που πέρασε. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαϊδης γράφει στο blog του στο enwsi.gr για την χρονιά που πέρασε και κάνει την ευχή του η νέα χρονιά να οδηγήσει ξανά το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ σε λαμπρά μονοπάτια.

«Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και Ευτυχία σε όλους… Όμορφες και γεμάτες ζωή στιγμές ότι στέρησε το 2016 στο καθένα μας  εύχομαι να μας το δώσει απλόχερα ο καινούργιος χρόνος. Κανένας και με τίποτα να μην το βάζει κάτω σε οποιαδήποτε Δυσκολία της ζωής ,Αισιοδοξία και ο καθένας μας ξεχωριστά να γεμίσει τις 365 καινούργιες σελίδες του 2017 με χαρά και ευτυχία. Επίσης καλή αγωνιστική χρονιά μακριά από τραυματισμούς και κακοτυχίες.. Χρόνια πολλά.. Ευτυχισμένο το 2017..

Το 2016 φεύγει και αφήνει πίσω του για μένα ωραίες αναμνήσεις και όμορφες εικόνες σε όλους τους τομείς. Εύχομαι το 2017 απλώς να είναι γεμάτο ευτυχισμένες και χαρούμενες στιγμές μακριά από δυσκολίες και κακό τυχαίες  είτε αθλητικές είτε προσωπικές..εμείς από την μεριά μας θέλουμε να πάμε ψηλά με την ομάδα και να κατακτήσουμε έναν τίτλο ξανά. Κάτι που είναι μέσα στους στόχους μας και ελπίζω το 2017 να είναι μια νέα λαμπρή αρχή για το τμήμα μας σε διακρίσεις και τίτλους για να χαράξει και πάλι ο δρόμος αυτός ο μαγικός που  αφήσανε οι παλιοί.

Όσον αφορά αγωνιστικά η ομάδα είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί αυτό το διάστημα της διακοπής ενώ εγώ είχα υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα. Από την Τρίτη επιστρέφουμε όλοι στις προπονήσεις για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X