Καλαφατάκη στο blog της στο enwsi.gr: «Κλάψαμε, πονέσαμε, φωνάξαμε»

Η Αγγελική Καλαφατάκη κλείνει την φετινή χρονιά μέσα από το blog της στο enwsi.gr

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και η Αγγελική Καλαφατάκη κάνει μέσω του blog της στο enwsi.gr τον δικό της απολογισμό

 «Σαν χθες μοιάζει που μαζευτήκαμε για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για μια σεζόν που ούτε στα πιο τρέλα μας όνειρα δεν φανταζόμασταν πως θα εξελισσόταν. 12 νέα άτομα, άγνωστα μεταξύ τους, που να ξέραμε πως στην ΑΕΚ θα γινόμασταν οικογένεια… Από την πρώτη κιόλας μέρα φάνηκε ποσό δύσκολη θα ήταν αγωνιστικά η χρονιά κι όμως ακόμα κι όταν ήρθαν οι πρώτες ήττες εμείς δεν σταματήσαμε να ελπίζουμε πως θα τα καταφέρναμε. ούτε για μια στιγμή δεν μας πέρασε από το μυαλό να σταματήσουμε να προσπαθούμε. Γρήγορα ξεκαθάρισε το τοπίο και αναληφθήκαμε πως την παραμονή μας στην κατηγορία ούτε με θαύμα δεν θα την καταφέρναμε . Άλλαξαν προπονητές, πρόεδροι, έφυγαν παίχτριες, περάσαμε κρίσεις, εντάσεις κι όμως ούτε μια φορά δεν μπήκαμε στο γήπεδο για να χάσουμε. Τις συμπαίχτριες μου τις ονομάζω αγωνίστριες, γιατί αν η ΑΕΚ είναι όλα αυτά που διδαχτήκαμε φέτος, ήταν παραπάνω από αξίες να φορέσουν την φανέλα αυτή, πιστές στις αξίες μας, συγκεντρωμένες στον στόχο μας μέχρι το τέλος, η μία για την άλλη και όλες μπροστά για την κάθε μια. Δεχθήκαμε έντονες και κακές κριτικές, μας αμφισβήτησαν, πολλοί ακόμα και την τελευταία στιγμή δεν μας εκτίμησαν, το βάρος ήταν παραπάνω από ασήκωτο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κλάψαμε, που πονέσαμε και που φωνάξαμε από αγανάκτηση. Με όλα όσα αναφέρω κάποιος θα έλεγε πως ήταν μια άσχημη χρονιά, εμείς όμως δεν θα το λέγαμε ποτέ γιατί μπορεί οι στιγμές χαράς να ήταν λιγότερες από εκείνες που λυπηθήκαμε όμως η ένωση μας, οι στιγμές που μας χειροκροτούσαν τα κλαμπ της ΑΕΚ σε κάθε γήπεδο που πηγαίναμε και οι στιγμές που ακούμπησαν τα χέρια μας και φωνάξαμε «ΑΕΚ», ήταν πολύ πιο έντονες από κάθε στιγμή λύπης.

Η κάθε μια από μας έμαθε πολλά από την φετινή ομάδα, γνωρίσαμε ανθρώπους πιστούς σ´αυτό που κάνουν, ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν, αληθινούς ανθρώπους. Ανθρώπους που δεν άντεχαν την ήττα, ανθρώπους που άλλαζαν ανάλογα με την περίσταση, ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά και ανθρώπους που αγαπήσαμε πραγματικά. Ακόμα κι εκείνοι που μας γύρισαν την πλάτη στις δύσκολες στιγμές εδω. Σαν ένα μάθημα σε όλες μας γιατί η ομάδα είναι μια μικρογραφία της ζωής. Σίγουρα το τέλος της χρονιάς μας βρίσκει πιο πλούσιες, τόσο σε εμπειρίες, αγωνιστικές και μη, όσο και σε γνώσεις. Εμείς όλες θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκείνους που μας έδωσαν την ευκαιρία να παίξουμε για την ΑΕΚ, να τιμήσουμε το όνομα της και ακόμα και μετά από όλα αυτά να την αγαπήσουμε πραγματικά.

Προς απάντηση σε ένα άρθρο που ανέβηκε και αναφέρθηκε μόνο σε 5 από εμάς, οι παίκτριες που αγωνίστηκαν φέτος για την ΑΕΚ της καρδιάς ήταν έντεκα:

Ελεάνα Γεωργαντα

Κλειω Βενέτη

Ειρήνη Κουτρουμπη

Αγγελική Καλαφατάκη (εγώ)

Αποστολία Νουσια

Καρινα Φιλοπιονκα

Εφη Καρατερζη

Μαριάννα Μπελιά

Μαρίνα Αργυροπούλου

Μελινα Ζιγκα

Λιάνα Βαθη

Όλες εμείς λοιπόν ευχόμαστε η ΑΕΚ να ξαναγίνει μεγάλη όπως της αξίζει

Εις το επανιδειν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *