Τελευταία Νέα

Με μεθοδικότητα το πλάνο της ΑΕΚ για παρόν και μέλλον

Στη «Βασίλισσα» δουλεύουν βάσει σχεδίου για τα πλέι οφ και κυρίως τη νέα χρονιά – Η αλλαγή στον τρόπο προπόνησης και η αξιοποίηση του Βαβέτση

Είναι αλήθεια, πως οι τελευταίες εμφανίσεις της ΑΕΚ προκάλεσαν δυσφορία. Ειδικά η ήττα από τον Αρη, εμφάνισε μεγάλες αδυναμίες της ομάδας. Ένα σύνολο δίχως κίνητρο, σαν να έπαιζε χωρίς ψυχή, παραδόθηκε άνευ όρων και χτύπησε καμπανάκια για τη συνέχεια. Βλέπετε, τα σπουδαία για την ΑΕΚ είναι από εδώ και πέρα και αφορούν τις πιθανότητες της ομάδας να σπάσει το δίπολο στη διαδικασία των πλέι οφ, αλλά παράλληλα να προετοιμάσει και το υλικό της επόμενης σεζόν, όπου πολλά (σχεδόν όλα) θα είναι διαφορετικά.

Το πλάνο έχει ήδη χαραχθεί, η φιλοσοφία που βαδίζουν Αγγελόπουλος και Μανωλόπουλος είναι ξεκάθαρη και θα εφαρμοστεί. Βέβαια, αυτό που προέχει είναι η τρέχουσα σεζόν. Κοινή πεποίθηση διοίκησης και προπονητή είναι πως η ΑΕΚ μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Υπάρχει υλικό, ο Μανωλόπουλος περνά νέα χαρακτηριστικά όπως είναι το παιχνίδι μέσα από το καλάθι και τη σκληρή άμυνα, αλλά θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις.

Ηδη, αυτό το διάστημα διεξάγεται μια μίνι προετοιμασία μέσα στη σεζόν. Ελέω Ζντοβτς, η ΑΕΚ είχε σχεδόν παροπλίσει το «πυρηνικό όπλο» που λέγεται Γιώργος Βαβέτσης. Επί ημερών Μανωλόπουλου, ο ρόλος του Βαβέτση έχει αναδειχθεί και έχει αλλάξει ο τρόπος προπόνησης της ομάδας, με μεγαλύτερη έμφαση στην ένταση. Μέχρι πρότινος, οι προπονήσεις ήταν μακράς διάρκειας, αλλά δίχως ένταση, κάτι που κούραζε τους παίκτες. Αυτό έχει αλλάξει. Στην ΑΕΚ θεωρούν φυσιολογικό πως η ομάδα θα είχε κάποια κάμψη, αλλά εκτιμούν πως στα πλέι οφ, θα αλλάξει πλήρως η διαδικασία.

One comment

  1. Λείπει η αρχή κ το τέλος σε αυτό το κείμενο:

    Once upon a time υπήρχε μια βασίλισσα…


    κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *