Κάνει παράσταση στην ΚΕΔ η ΑΕΚ!

Έτοιμη να εκφράσει επισήμως τα παράπονά της για τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη -και όχι μόνο- η Ένωση

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τα Play off, όμως κανείς εντός των τειχών δεν αφήνει τα πράγματα στη… μοίρα τους. Πόσω μάλλον, όταν υπάρχουν διαδοχικές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας, κάτι που φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Στο πλαίσιο αυτό, η Ένωση ετοιμάζεται να αντιδράσει με επίσημο τρόπο.

Πώς; Κάνοντας παράσταση στην επόμενη κλήρωση των διαιτητών, όπου και θα εκφράσει τα παράπονά της, τόσο για το παιχνίδι με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, όσο και για τα προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία οι «γκρι» με τις αποφάσεις τους έπαιξαν ρόλο στις αναμετρήσεις της ΑΕΚ. Εντός των τειχών μελέτησαν διεξοδικά το βίντεο του αγώνα με τους «κίτρινους» στο Αλεξάνδρειο και έχουν εντοπίσει αποφάσεις που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, ιδίως στην τέταρτη περίοδο.

Τα περισσότερα… πυρά, μάλιστα, στρέφονται στους Πουρσανίδη και Συμεωνίδη, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους έπαιξαν ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Όπως και να’χει και με την post season να πλησιάζει, στην ΑΕΚ στοχεύουν ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα σκηνικά που θα αλλοιώσουν την εικόνα των αγώνων της ομάδας.

One comment

  1. Γελάει ο κόσμος με τις παραστάσεις. Θέατρο γίναμε, αστεία πράγματα όλα αυτά. Η ομάδα σέρνεται και όχι μόνο αγωνιστικά. Υστερεί πολύ και διοικητικά, σε διάφορους τομείς. Γνωστά πράγματα αυτά νομίζω πλέον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *