Εξάψαλμος από Γιαννάκη στον Αρη

Περισσότερες από τρεις ώρες κράτησε η σημερινή προπόνηση του Άρη, ενώ επί τουλάχιστον μιάμιση ώρα ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για την απόδοσή τους στην ήττα ντροπής από τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Το σημερινό(9/10) πρόγραμμα περιλάμβανε βίντεο και προπόνηση. Η διαδικασία της προβολής φάσεων από τον χθεσινό(8/10) αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας κράτησε τουλάχιστον μιάμιση ώρα. Με την ταυτόχρονη προβολή φάσεων, ο Παναγιώτης Γιαννάκης διέκοπτε τη διαδικασία κι έκανε τις απαραίτητες επισημάνσεις στους παίκτες του. Είναι δεδομένο ότι η εμφάνιση του Άρη στην Αμαλιάδα αποτέλεσε έκπληξη και για τον ίδιο. Υπό την έννοια ότι, αντιλαμβάνεται πως η ομάδα του θα έχει κενά στην απόδοσή της από τη στιγμή που χτίστηκε την τελευταία στιγμή, δεν περίμενε όμως την αγωνιστική καθίζηση που χαρακτήρισε την ομάδα του.

Το ευχάριστο για τον Άρη είναι ότι στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας επέστρεψε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του στην πρεμιέρα (12/10, 19:30) με τη Ζιέλονα Γκόρα στο Nick Galis Hall.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *