Η ξεκάθαρη εικόνα του Ουζουνίδη, για το ρόστερ της ΑΕΚ

Η ξεκάθαρη εικόνα του Ουζουνίδη, για το ρόστερ της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο πράγμα που κάνουν οι προπονητές όταν αναλαμβάνουν για πρώτη φορά μια ομάδα, είναι να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά, προκειμένου να αποκτήσουν μια εικόνα από το υλικό που παραλαμβάνουν. Σ’ αυτή την διαδικασία, δεν θα χρειαστεί να μπει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Εβρίτης τεχνικός, ξέρει πολύ καλά, το ρόστερ της ΑΕΚ. Έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το υλικό που πρόκειται να παραλάβει στις 28 Ιουνίου, για να ξεκινήσει το κτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν. Βλέπετε, ο Ουζουνίδης είχε μελετήσει ως αντίπαλο την ΑΕΚ. Και μάλιστα πολύ προσεκτικά και… εξονυχιστικά. Επίσης τους περισσότερους παίκτες της Ένωσης τους ξέρει καλά, ενώ με πέντε εξ αυτών έχει συνεργαστεί και κατά το παρελθόν, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τον Χουλτ και τον Κλωναρίδη, τους είχε και στον Παναθηναϊκό. Και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του. Με τον Κλωναρίδη να κάνει υπό την καθοδήγηση του Ουζουνίδη, τον καλύτερο δεύτερο γύρο της καριέρας του. Επίσης τον Μπακασέτα τον είχε παίκτη ο τεχνικός της ΑΕΚ και στον Πανιώνιο. Και ήταν τότε ο mvp της ομάδας του. Ενώ τον Μάνταλο, ήταν ο Ουζουνίδης εκείνος που τον καθιέρωσε στην ενδεκάδα της Ξάνθης. Και στο σύντομο πέρασμά του από τον πάγκο του Πλατανιά, ο Εβρίτης τεχνικός πρόλαβε να δώσει κάποιες ευκαιρίες στον νεαρό τότε Γιακουμάκη. Ενώ τον ήθελε και στον Παναθηναϊκό, πριν φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X