Χέρια ψηλά και όλα τα φτάνει

Χέρια ψηλά και όλα τα φτάνει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από δυο χρόνια, περίπου τέτοια εποχή, ήταν παραγκωνισμένος από τον Γκουστάβο Πογέτ και από το μυαλό του είχαν αρχίσει να περνάνε ήδη σκέψεις ακόμα και να φύγει από την ΑΕΚ. Πέρυσι, σχεδόν τέτοια εποχή, τσάκιζε τον γόνατο του και έκανε μόνο μαύρες σκέψεις. Ότι σκέψεις όμως και αν έκανε τότε ή πριν από δυο χρόνια, το μόνο που δεν του πέρασε από το μυαλό, ήταν να σηκώσει τα χέρια ψηλά και να παραδοθεί. Ούτε στην πιο δύσκολη στιγμή του. Μόνο τώρα, την προηγούμενη Κυριακή, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τα σήκωσε τα χέρια του ψηλά. Και ήταν για να χαρίσει την πιο μαγική στιγμή, μιας έτσι κι αλλιώς ανεπανάληπτης γιορτής τίτλου στο ΟΑΚΑ.

Όταν ο Λαμπρόπουλος έμπαινε στο κέντρο του γηπέδου στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη Κυριακή, δεν ήθελε απλώς να δώσει τον ρυθμό για να κάνουν όλοι χέρια. Ήθελε να αποδείξει πως όλα τα φτάνει. Και αυτός και ο Πέτρος Μάνταλος και ο Μιχάλης Μπακάκης τους οποίους επίσης ο “Λαμπρό” κάλεσε δίπλα του. Μια φουρνιά Ελλήνων που πέρασαν πολλά, για να φτάσουν να είναι μπροστάρηδες ενός πάρτι τίτλου για την ΑΕΚ. Μάλιστα η αλήθεια είναι πως ο Λαμπρόπουλος, κάνει φέτος την σεζόν της ζωής του. Πήρε το πρωτάθλημα, θέλει το κύπελλο και η κλήση στην εθνική δεν πρόκειται να αργήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X