Μια εξέλιξη κλειδί για το χρονοδιάγραμμα του έργου

Η «Αγιά Σοφιά»... σηκώνεται! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Κάθε μέρα που περνάει, το εργοτάξιο αλλάζει όψη και η Αγιά Σοφιά “σηκώνεται”. Με βάση την ταχύτητα που προχωρούν οι εργασίες, οι υπεύθυνοι του έργου θα μπορούσαν να ήταν βέβαιοι, πως το νέο γήπεδο θα ήταν έτοιμο ακόμα πιο νωρίς από το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Όμως το γεγονός πως η υπογειοποίηση δεν είναι περνά από το χέρι της ΑΕΚ, αλλά είναι δημόσιο έργο, δημιουργεί μια επιφύλαξη, ως προς τους… χρόνους που θα εκτελεστεί. Εξ ου και η χθεσινή έγκριση της ΜΠΕ, συνιστά μια εξέλιξη… κλειδί, για το χρονοδιάγραμμα του νέου γηπέδου.

Είναι ξεκάθαρο, πως αν δεν προχωρήσει και δεν ολοκληρωθεί η υπογειοποίηση, δεν μπορεί να ετοιμαστεί και το νέο γήπεδο. Και αυτό διότι η πλευρά της Αγιά Σοφιάς (από την μεριά της παλιάς Σκεπαστής), “ακουμπά” στην υπογειοποίηση. Επομένως αν δεν ολοκληρωθεί αυτό το έργο, δεν μπορεί να “κλείσει” το νέο γήπεδο. Γι αυτό άλλωστε και οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, στις άλλες τρεις πλευρές του γηπέδου. Όμως το γεγονός πως πλέον άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσει η υπογειοποίηση, έχει τεράστια σημασία, για τον χρόνο αποπεράτωσης συνολικά του έργου της Αγιά Σοφιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X