Σσσσσσ... -Η παρακαμέρα για το ματς που έκανε Πρωταθλήτρια την ΑΕΚ! (VIDEO)

Το ΟΑΚΑ χόρευε στους ρυθμούς της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφήνουμε πίσω εφέσεις, δικαστήρια και Σκουτέρηδες! Από χθες βράδυ όλη η ΑΕΚ πανηγυρίζει για την Πρωταθλήτρια!

«Μεθυσμένη πολιτεία» το Ολυμπιακό Στάδιο χθες βράδυ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες και οι οπαδοί έστησαν πανηγύρι, όμως το χθεσινό ήταν το μεγαλύτερο όλων. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια και ήταν πια η στιγμή να αρχίσει η γιορτή που όλοι περιμέναμε!

Η κάμερα του AEK TV ήταν παντού: στις στιγμές χαράς με τη λήξη του αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στον γύρο θριάμβου των… τρελαμένων πρωταθλητών, στο «όλε-όλε» που οργάνωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές από τη σέντρα, δίνοντας το σύνθημα σε εξήντα χιλιάδες κόσμο, και βέβαια μέσα στα αποδυτήρια όπου η έκσταση και η… παράνοια έφτασαν στο απόγειό τους.

Μοναδικές, ανεπανάληπτες, μαγικές στιγμές και εικόνες από αυτές που η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να ζήσει και στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και να χαρίσει στον κόσμο της ξανά και ξανά στα χρόνια που έρχονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X