Η ΑΕΚ και... επίσημα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!

Το ΟΑΚΑ χόρευε στους ρυθμούς της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σκουτέρης προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε. Η τριμελής Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έβγαλε απόφαση μετά από πολύ καιρό. Οσες προσπάθειες και αν έγιναν υπερίσχυσε το νόμιμο και ηθικό. Ο ΠΑΟΚ που ήταν απόλυτα υπεύθυνος για τη διακοπή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, όταν ο ιδιοκτήτης του μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο και μπράβους, με απειλές προς τον Κομίνη και τον πάγκο της ΑΕΚ δεν μπορούσαν να… σβηστούν. Οσο και αν προσπάθησε επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ να πάει την κουβέντα στην εκδίκαση αλλού, απέτυχε. Παταγωδώς. Διότι όλη η Ελλάδα, όλη η Ευρώπη και ο πλανήτης είχε δει… Και είχε γνώμη και άποψη.

Ετσι, από χθες η ΑΕΚ ήταν Πρωταθλήτρια. Σήμερα μπήκε απλά… η βούλα. Η ειρωνεία είναι ότι μπαίνει από τον Σκουτέρη, ο οποίος… προσπάθησε. Αλλά…

Η ΑΕΚ είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ για το 2018, η καλύτερη ελληνική ομάδα με κοινή παραδοχή όλων των αντιπάλων της, έχοντας κερδίσει όλα τα ντέρμπι, παραμένοντας αήττητη από τον περασμένο Οκτώβριο και έχοντας στον πάγκο της τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα.

Ομως τίποτε δεν τελείωσε. Στις 12 Μαΐου η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να γράψει Ιστορία για τα καλά. Το Πρωτάθλημα ήρθε μετά από 24 χρόνια. Τώρα πάει να πάρει και το νταμπλ μετά από 40 χρόνια!

Η βαθμολογία της Super League (σε 28 αγώνες):

1. ΑΕΚ 66 –ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

2. ΠΑΟΚ 58

3. Ολυμπιακός 54

4. Ατρόμητος 50

5. Ξάνθη 39

6. Αστέρας Τρίπολης 39

7. Παναθηναϊκός 35

. Παναιτωλικός 35

9. Πανιώνιος 34

. Λεβαδειακός 34

11. ΠΑΣ Γιάννινα 31

12. Λάρισα 30

13. Απόλλων Σμύρνης 29

14. Λαμία 26

15. Κέρκυρα 21

16. Πλατανιάς 10

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς και του αφαιρέθηκαν ακόμη τρεις για οφειλές.

** Από τον Ολυμπιακό έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

** Από τον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X