Η αλήθεια της ΑΕΚ δεν αμφισβητείται

Στο Περιστέρι όλη η χρονιά για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο καθένας μας έχει μια άποψη. Στην τέχνη της επικοινωνίας, είθισται ο καθείς να προσπαθεί να την επιβάλει με κάθε τρόπο και να πιέσει καταστάσεις. Ετσι, στην εποχή της ταχύτητας, που ελάχιστοι θα καθίσουν να ψαχτούν και δεν θα πάρουν κάτι αμάσητο, είναι εύκολο να χαθεί η μπάλα. Επί μήνες, ζούμε μια εικονική πραγματικότητα. Επί μέρες γίνεται προσπάθεια να φανεί πως η ΑΕΚ ευθύνεται για όσα συνέβησαν στην Τούμπα και δεν τελείωσε το ματς. Εσχάτως, εμφανίζεται και η άποψη πως αυτό το πρωτάθλημα, είναι το χειρότερο της τελευταίας 30ετίας.

Ο καθείς κρίνεται για όσα λέει. Ο καθένας μπορεί να εκφέρει άποψη για τα τεκταινόμενα. Αλλά η αλήθεια, είναι μία και δεν αλλάζει. Οσα και αν σκαρφιστεί κάποιος, όσες…σκουτερικές αποφάσεις και αν ληφθούν, οι καμπάνες θα πέσουν εκεί που πρέπει και θα είναι τόσο βαριές, όσο και τα παραπτώματα που υπήρξαν. Οσο και αν γίνεται προσπάθεια αμφισβήτησης, το πρωτάθλημα θα πάει στην καλύτερη ομάδα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στα καλύτερα της. Είναι εντυπωσιακό πως αυτό δεν το αντιλαμβάνονταν επί καιρό όσοι κινούνται γύρω της και νοιάζονται καθημερινά γι’ αυτήν. Σας θυμίζω πόσες φορές λοιδωρήθηκε το πρότζεκτ του γηπέδου. Πόση σπέκουλα χύθηκε για τη δήθεν αδυναμία του Μελισσανίδη, για τα λεφτά που δεν υπάρχουν, για απίστευτες τυπικούρες που κάποιοι έκαναν σημαία για να ανακαλύψουν πρόβλημα.

Οπως αποδεικνύεται στην πράξη, δυνατός είναι αυτός που δεν αναλώνεται στο πως θα δημιουργήσει επικοινωνία, αλλά εκείνον που ξέρει πως και πότε θα φτάσει στον στόχο του. Δεν είμαι πεπεισμένος πως ο Μελισσανίδης είχε θέσει το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά είναι φανερό πως τα βήματα ανόδου της ΑΕΚ επιτυγχάνονται με μαθηματική πρόοδο. Άνοδος δίχως σταματημό, κύπελλο, Champions League, πρωτάθλημα.

Παράλληλα, δημιουργήθηκε μια ομάδα που ξεχειλίζει από ποιότητα. Γνώμη μου είναι πως η ΑΕΚ είναι σε πολύ σημαντικό βαθμό έτοιμη και για τη νέα περίοδο. Για να είμαι ακριβής, θεωρώ πως οι βασικές μεταγραφικές κινήσεις θα πρέπει να είναι 3+1: στόπερ (για να είναι έτοιμη η ΑΕΚ ό,τι και αν συμβεί με Βράνιες και Τσόσιτς), κεντρικό χαφ (για το κενό του Γιόχανσον), αριστερός εξτρέμ (που δεν ήρθε τον Γενάρη). Προσθέστε και το +1 για τον Αραούχο και έχετε το περίγραμμα της νέας σεζόν.

Απόδειξη ποιότητας η παρουσία 11 διεθνών στο ρόστερ της ΑΕΚ. Μια ολόκληρη 11άδα, εάν προσθέσουμε τους δύο τραυματίες, Μάνταλο και Γιόχανσον. Και αναλογιστείτε πως ακόμα δεν έχει κληθεί στην Εθνική ο Γιακουμάκης, που είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει πίσω από τον Μήτρογλου στην επίθεση, είναι θέμα χρόνου να επανακληθεί ο Κονέ, μην αποκλείσετε να παίξουν στις Εθνικές τους ομάδες Λιβάγια και Σιμόες.

Η ΑΕΚ δεν έρχεται πλέον. Ηρθε. Οποτε και αν αποφασίσει να τους το πει ο Μελισσανίδης, δεν θα έχει μεγάλη σημασία. Το βλέπουν συνεχώς δίπλα τους, το αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Η ΑΕΚ απέδειξε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, πως αυτό που μετρά δεν είναι μόνο το χρήμα ή οι επαφές με μεγάλα μανατζερικά γραφεία, αλλά το πόσο μεθοδικά δουλεύεις και βρίσκεις λύσεις. Ολα τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου.

Ο δυνατός δεν φωνάζει. Μιλά σιγά, ήρεμα, ξεκάθαρα. Κερδίζει στο γήπεδο. Η ΑΕΚ αυτό πράττει. Ολα τα υπόλοιπα είναι να’ χαμε, να λέγαμε. Δεν υπάρχει ουσία. Ή για να είμαι ακριβής, δεν έχει ουσία. Γιατί στο τέλος, όσες απόψεις και αν εκφέρονται, η πραγματικότητα είναι μόνο μία. Και αυτή, η αλήθεια της ΑΕΚ, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X