Η ΑΕΚ δεν… μασάει από τις απειλές: Όλα στο φως!

Η ΑΕΚ δεν… μασάει από τις απειλές: Όλα στο φως!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πορεύεται, όπως και στην εκδίκαση της υπόθεσης την περασμένη Παρασκευή, με την αλήθεια και την ουσία των όσων έγιναν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τις… εντυπώσεις. Και αυτό διότι και οι άνθρωποι του κατανοούν πόσο δύσκολη είναι η θέση τους, ενώ έρχεται βαριά καμπάνα από την Πειθαρχική της Super League.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ακολουθήσει εντελώς διαφορετική τακτική και δεν κάνει τη δίκη ούτε… επικοινωνιακή ούτε στα πρωτοσέλιδα.  Για το υλικό που έχει κατατεθεί στη δικογραφία και θα αποτελέσει αποδεικτικό υλικό η ΠΑΕ έχει λάβει γνώση πριν καταθέσει τα υπομνήματά της. Και μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για επικοινωνιακούς λόγους να ζητά να ανοίξουν… οι κάμερες για να πάει το υλικό στον Αθλητικό Δικαστή, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ απαντά ότι δεν έχει καμία αντίρρηση να γίνει αυτό. Δηλαδή, όλα στο φως! 

Και αυτό διότι η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι μία και δεν αλλάζει. Και σαφώς δεν υπάρχει καμία ανησυχία στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ειδικότερα μετά την εξαιρετική προάσπιση των συμφερόντων της στην εκδίκαση εκ μέρους των Λυσάνδρου-Ρίζου. Αλλωστε η εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι, έχει… ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X