Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και δεν έχει τέταρτη!

Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και δεν έχει τέταρτη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι φανερό για όσους παρακολούθησαν όσα συνέβησαν στην εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά και όσα αναφέρουν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του ΠΑΟΚ, πως έχουν ρίξει τα πάντα πάνω στον Κομίνη. Τι ζητούσαν να προσαχθεί, τι να πει την αλήθεια, τι να βγει και να μιλήσει σαν τον Δούρο στο τηλέφωνο. Αλλά το θέμα είναι τι να πει ο Κομίνης; Τι διαφορετικό από όσα έχει πει ήδη; Και όχι μία, ούτε καν δυο, αλλά τρεις φορές.

Ναι, μην σας προξενεί καμία εντύπωση. Δεν είναι μόνο το φύλλο αγώνα που κατέγραψε τις σκέψεις του και όσα έγιναν στο γήπεδο και στα αποδυτήρια της Τούμπας. Ο Κομίνης έκανε και δεύτερη αναφορά, την επομένη του ματς της Θεσσαλονίκης. Εκεί έβαλε συμπληρωματικά τις αναφορές του Μίχελ και του Λυσάνδρου, που δεν είχαν καταγραφεί στο πρωτότυπο κείμενο.

Ο Κομίνης έδωσε και τρίτη αναφορά για όσα συνέβησαν στην Τούμπα, μέσω της απάντησης στην κλήση που έλαβε να δώσει το παρών στην εκδίκαση. Και εκεί, ρητά και κατηγορηματικά λέει πως επιμένει σε όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα. Αρα, τι παραπάνω μπορεί να πει σε μια τέταρτη έκθεση;

Ακόμα και αν υπό καθεστώς πίεσης – που ήδη ασκείται με κάθε τρόπο – ο Κομίνης πει κάτι διαφορετικό, πόση αξιοπιστία μπορεί να έχει κάτι τέτοιο; Ποιος δεν μπορεί να κατανοήσει πως θα είναι υπό απειλές και εκφοβισμό; Γι’ αυτό, ας ηρεμήσουν και ας δουν πως θα αντιμετωπίσουν την καμπάνα που έρχεται και ας μην επιμένουν σε πράγματα που έχουν λήξει.

Ο Ενωσίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X