Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του Ολιμπίνσκι

Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι του Ολιμπίνσκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του Ολιμπίνσκι

Βασίλης Μπάρκας: Αντέδρασε σωστά όσες φορές χρειάστηκε. Και μάλιστα έκανε και μια εξαιρετική διπλή απόκρουση. Ενώ ήταν σωστός και σταθερός στην διαχείριση των φάσεων.

Ροντρίγκο Γκάλο: Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να βγάζει κούρσες από την πλευρά του. Είχε πολύ καλές συνεργασίες με τον Λάζαρο και δημιούργησε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, τεράστια προβλήματα στην άμυνα της Ντιναμό. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν και εκεί καλός, με εξαίρεση δυο φάσεις.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Διαχειρίστηκε εξαιρετικά όλες τις φάσεις και δεν είχε κανένα πρόβλημα να κερδίσει όλες τις μάχες. Πρώτος έβγαινε πάνω στις φάσεις και στην μπάλα. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του, προσπαθούσε να κτίσει το παιχνίδι της ΑΕΚ από τα μετόπισθεν.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Έκανε τεράστιο ματς ο Λαμπρόπουλος. Με εξαίρεση μια φάση, δεν έχασε ούτε μισή μονομαχία από τον Μοράις ή κάποιον άλλον από τους επιθετικούς της Ντιναμό. Γρήγορος και με δυναμισμό, έβγαινε πάντα πρώτος πάνω στην μπάλα και ήταν φορές που έπαιρνε και την ταυτότητα των αντιπάλου του.

Μιχάλης Μπακάκης: Ο κορυφαίος της ΑΕΚ, έκανε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Με ταχύτητα και τρομερό παιχνίδι από την πλευρά του τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Στην επίθεση έχασε και μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με μια βολίδα έξω από την περιοχή. Ενώ στην άμυνα, εκτός από εξαιρετικός πάνω στον Γκονζάλες, έκανε δυο εντυπωσιακές επεμβάσεις, σώζοντας την ΑΕΚ από σίγουρο γκολ

Αντρέ Σιμόες: Στους κορυφαίους μαζί με τον Μπακάκ. Κέρδιζε πάντα τις πρώτες μπάλες στο κέντρο. Παρόλο που δεν έχει την ίδια σωματοδομή με τους αντιπάλους. Ενώ στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν αψεγάδιαστος. Αλλά και με την μπάλα στα πόδια του, βοήθησε πολύ, ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, στο μεγαλύτερο κομμάτι.

Κώστας Γαλανόπουλος: Πολύ καλό ματς. Με εξαίρεση κάποια λάθη σε τελικές πάσες, βοήθησε πολύ, ώστε να μπορέσει να κερδίσει η ΑΕΚ την μάχη στη μεσαία γραμμή. Κυρίως με την ταχύτητα του. Πήρε και πρωτοβουλίες για να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία, πήρε φάσεις πάνω του και έδωσε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, πράγματα στην ομάδα.

Σοτζέι Μασούντ: Έχασε την ευκαιρία της χρονιάς, σε άδειο τέρμα. Βεβαίως ο Μασούντ και πάλεψε μέσα στο ματς και πήρε ορισμένες εξαιρετικές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια. Όμως και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα κλικ πίσω από τους υπόλοιπους τρεις της επίθεσης και κυρίως τον στοίχειωσε αυτή η ευκαιρία που έχασε.

Τάσος Μπακασέτας: Πολύ καλό ματς έκανε ξανά απέναντι στους Ουκρανούς. Και μάλιστα περίπου με τον ίδιο τρόπο, όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Με τον τρόπο που έπαιζε και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα στα πόδια του, δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στους αμυντικούς της Ντιναμό. Εκτέλεσε δυο φορες με σουτ έξω από την περιοχή, θα μπορούσε να το είχε κάνει και περισσότερες.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ και ίσως το μοναδικό λάθος του Χιμένεθ η γρήγορη αλλαγή του. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε… άλογα τους Ουκρανούς από την δεξιά πλευρά. Και στο πρώτο ημίχρονο ο Λάζαρος ήταν καλός και ουσιαστικός. Αλλά ειδικά στο δεύτερο και μέχρι να φύγει από το γήπεδο, έκανε πράγματα και θαύματα από την δεξιά πλευρά του γηπέδου.

Σέτρχιο Αραούχο: Θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να είχε σκοράρει. Ειδικά στην φάση του 6ου λεπτού που βγαίνει τετ α τετ, ο Αργεντινός φορ είχε την δυνατότητα να εκτελέσει πολύ καλύτερα γιατί είχε και χρόνο και οπτικό πεδίο. Όμως γενικώς ο Αραούχο έκανε καλό παιχνίδι. Και στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησε πολύ την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ, έστω και αν ο ίδιος δεν κατάφερε να βρεθεί σε κανένα σημείο σε θέση να απειλήσει.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Ήταν η πρώτη κίνηση του Χιμένεθ από τον πάγκο. Ωστόσο και πάλι ο Κλωναρίδης δεν κατάφερε να δώσει κάτι στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Περισσότερο βοήθησε γυρίζοντας στην άμυνα για να καλύψει αμυντικά την πλευρά του και λιγότερο στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Γιώργος Γιακουμάκης: Έδωσε πολλές μάχες με τους αμυντικούς της Ντιναμό και κέρδισε μπάλες ανοίγοντας την επίθεση της ΑΕΚ. Βρέθηκε όμως στο διάστημα, που όλη η υπόλοιπη ομάδα, έδειχνε κουρασμένη.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς : Αυτή την φορά δεν μπόρεσε να βοηθήσει όπως στην Αθήνα. Το πάλεψε η αλήθεια είναι, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει την ΑΕΚ σωστά στην επίθεση, στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X