Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Λάρισας

Εικόνες από το Λάρισα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι με την Λάρισα:

Βασίλης Μπάρκας: Ντεμπούτο έκανε σε ματς πρωταθλήματος και έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, δεν χρειάστηκε πολλές φορές να επέμβει σε φάσεις. Διαχείριση με τα πόδια έκανε μόνο σε πίσω πάσες και δυο σωστές εξόδους.

Ροντρίγκο Γκάλο: Εκείνο που ζητούσε συνεχώς ο Χιμένεθ από τον Βραζιλιάνο, ήταν να κάνει ανεβάσματα από την πλευρά του και να βοηθά στην επιθετικά λειτουργία. Το έκανε ο Γκάλο, αλλά δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα. Ελάχιστα σωστά περάσματα έκανε ο Βραζιλιάνος στην αντίπαλη περιοχή.

Μιχάλης Μπακάκης: Αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ αλλά ήταν ο παίκτης που τις περισσότερες φορές έμενε πίσω για να κρατά την ισορροπία στην άμυνα της ΑΕΚ. Ζορίστηκε αρκετά με τον αγωνιστικό χώρο και έκανε κάποια λάθη, όμως είχε και πολλές γρήγορες αντιδράσεις.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ουκρανός στόπερ χρειάστηκε να παίξει περίπου ως… επιτελικός μέσος για να κάνει παιχνίδι πάνω από την σέντρα. Αμυντικά δεν χρειάστηκε να βγάλει δουλειά, αλλά μόνο να προσπαθεί να οργανώσει επιθέσεις από τα μετόπισθεν.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Ήταν, μαζί με τον Μπακάκη, ο παίκτης που έμενε πίσω, όταν όλη η υπόλοιπη ομάδα ήταν μπροστά από την σέντρα. Δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει τις ισορροπίες και να καθαρίσει όσες φάσεις χρειαζόταν. Μάλιστα τις προσωπικές μονομαχίες που χρειάστηκε να δώσει, τις κέρδισε.

Έρικ Μοράν: Ο Χιμένεθ επέλεξε να ξεκινήσει και πάλι στα χαφ με τον Ισπανό, όπως και με τον ΠΑΣ. Μάλιστα αυτή την φορά, έτσι όπως πήγε το ματς, χρειάστηκε να παίξει περισσότερο ρόλο στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού και λιγότερο στο ανασταλτικό. Προσπάθησε να περάσει κάθετες πάσες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν του βγήκε καμία. Επίσης δεν μπόρεσε να βρει τρόπους, να ανοίξει το παιχνίδι της ομάδας.

Παναγιώτης Κονέ:  Η ΑΕΚ χρειαζόταν στη μεσαία γραμμή την ποιότητα και τις εμπνεύσεις του Κονέ, για να διασπάσει αυτή την άμυνα. Όμως δεν βοήθησε ο μέσος της Ένωσης όσο θα απαιτούσαν οι συνθήκες του ματς. Πήρε λιγότερες πρωτοβουλίες απ’ όσες απαιτούσε το ματς και ακόμα και αυτές, δεν του βγήκαν.

Τάσος Μπακασέτας: Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε να βρίσκεται σχεδόν εκτός παιχνιδιού. Δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου και δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου επιθετικά από την πλευρά του η ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε περισσότερο μέσα στο ματς, ζήτησε και πήρε μπάλες και δοκίμασε να απειλήσει με κάποια σουτ έξω από την περιοχή, χωρίς να βρει στόχο. Πάντως και σ’ αυτόν δεν βγήκαν πράγματα

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Προσπάθησε ήδη από το πρώτο ημίχρονο να γίνει κινητικός προκειμένου να καταφέρει να βρει χώρους και να βγάλει συνεργασίες στην επίθεση της ΑΕΚ. Ζητούσε μπάλα και έπαιρνε πρωτοβουλίες, όμως δεν του έβγαιναν πράγματα στο ματς, κυρίως διότι δεν έβρισκε και αυτός χώρους και δεν είχε καλές συνεργασίες.

Μάρκο Λιβάγια : Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, έδειχνε εγκλωβισμένος από την άμυνα της Λάρισας. Βεβαίως έφαγε πολύ κλωτσιά. Και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρχαν και φάουλ που δεν τα έδωσε ο διαιτητής. Όμως ο Κροάτης εκνευρίστηκε και έχασε την συγκέντρωση του. Μοναδικό θετικό, το στρώσιμο της μπάλας με το κεφάλι στον Μπακασέτα ,στην μοναδική καλή ευκαιρία που έχασε η ΑΕΚ.

Σέρχιο Αραούχο: Όπως και στην περίπτωση του Λιβάγια, ο Αραούχο εγκλωβίστηκε από την άμυνα της Λάρισας και έχασε την ψυχραιμία του και το καθαρό μυαλό του. Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου μέσα στο ματς, καθώς δεν του βγήκε απολύτως τίποτα.

Σοτζέι Μασούντ: Ήταν η πρώτη κίνηση που έγινε από τον πάγκο και η οποία φάνηκε πως θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ νωρίτερα. Ο Ιρανός μεσοεπιθετικός μπήκε με διάθεση να πάρει πρωτοβουλίες πάνω του. Και στο δημιουργικό και στο εκτελεστικό κομμάτι. Δεν του βγήκαν όλα όσα δοκίμασε. Αλλά είχε επιρροή και επίδραση στο παιχνίδι και της ΑΕΚ και γενικώς.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Πάλι δεν μπόρεσε να φανεί μέσα στο ματς, παρόλο που ήρθε σχετικά νωρίς από τον πάγκο. Και με εξαίρεση μια προσπάθεια και μια κούρσα από την αριστερή πλευρά, δεν μπόρεσε να δώσει απολύτως καμία λύση και να βοηθήσει την ομάδα.

Γιώργος Γιακουμάκης: Στο 90ο λεπτό που μπήκε στο γήπεδο και με τρια λεπτά καθυστερήσεων να απομένουν, προφανώς και δεν μπορούσε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα. Ωστόσο ένας τέτοιος παίκτης όπως ο Γιακουμάκης, θα μπορούσε να γεμίσει την περιοχή και να βοηθήσει, αν έμπαινε νωρίτερα στο παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X