Χιμένεθ: «Να σας παρουσιάσω τον νέο μας παίκτη»

Eντονη λογομαχία Χιμένεθ-Βράνιες στα Σπάτα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Μανόλο Χιμένεθ το θέμα με τον Βράνιες προφανώς θεωρείται λήξαν. Τουλάχιστον έτσι θα πρέπει να είναι. Όμως ο Ισπανός τεχνικός δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να μπει σε διαδικασία συζητήσεων και αναστάτωσης της ομάδας, από την στιγμή που ο Βόσνιος επέστρεψε στα Σπάτα. Και βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο, για να βάλει τον Βράνιες στην προπόνηση, χωρίς να χρειαστεί να μπει σε διαδικασία αναλύσεων. Ο Χιμένεθ ξεκίνησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Και αμέσως το διέκοψε και είπε στους παίκτες. “Ξέχασα να σας παρουσιάσω έναν καινούργιο παίκτη. Είναι ο Όγκνιεν Βράνιες και θα μας βοηθήσει από εδώ και πέρα”. Φυσικά αυτή η ατάκα του Χιμένεθ “έσπασε” τον πάγο.

Πάντως ο Βράνιες συμπεριφερόταν στα Σπάτα σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα. Δεν ζήτησε από κανέναν συγγνώμη και ούτε είπε το παραμικρό στα αποδυτήρια. Μπήκε για προπόνηση κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X