Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες για την ΑΕΚ

Επιστροφή στις προπονήσεις με απουσίες για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η Ένωση επανήλθε σε αγωνιστικό ρυθμό, έπειτα από το ρεπό που έδωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στους παίκτες του, ώστε να ξεκουραστούν. Την ίδια στιγμή ο Έλληνας προπονητής μέτρησε απουσίες από την προπόνηση της Πέμπτης (23/11).

Κι αυτό γιατί από το κλειστό του ΟΑΚΑ απουσίαζαν οι Ντούσαν Σάκοτα, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Μαυροειδής και Έντιν Άτιτς, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, για τα προκριματικά του World Cup 2019. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο οποίος πήρε μονοήμερη άδεια και θα επανέλθει σε αγωνιστικό ρυθμό την Παρασκευή (24/11).

Απόλυτα έτοιμος στην επιστροφή ο Τζέιμς

Ένα από τα θέματα τα οποία είχαν να επιλύσουν άπαντες στην ΑΕΚ ήταν αυτό του Ντελρόι Τζέιμς .Ο 31χρονος φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού στη μέση, το οποίο τον είχε θέσει νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (83-73).

Παρ’ όλα αυτά, ο φόργουορντ από την Γουιάνα αναμένεται να επιστρέψει στο 100% με την επιστροφή της Ένωσης στη δράση, κάτι που σημαίνει πως θα αγωνιστεί κανονικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο (03/12, 17:00).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X