Λαρεντζάκης στο enwsi.gr: «Τώρα η ΑΕΚ παίζει καλύτερα...»

Λαρεντζάκης στο enwsi.gr: «Τώρα η ΑΕΚ παίζει καλύτερα...»
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είχε δύο πρόσωπα για την ΑΕΚ. Από τη μία ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο η ομάδα της Νέας Σμύρνης επέβαλε τον ρυθμό της και σκόραρε 50 πόντους. Από την άλλη, ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος, στο οποίο η Ένωση δέχτηκε 23 πόντους, γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη.

Άπαντες, όμως εστίαζαν στην εικόνα του πρώτου μέρους, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να είναι ένας εξ αυτών. Ο «Λάρυ» μίλησε στο enwis.gr για την εικόνα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, εξήγησε το γιατί ήταν θέμα συγκέντρωσης η εικόνα στην άμυνα, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην Εθνική ομάδα, θέτοντας τους στόχους του ενόψει των προκριματικών του World Cup 2019.

Αρχικά, ο «Λάρυ» μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. «Δεν ξεκινήσαμε καλά», παραδέχτηκε δίχως περιστροφές και συμπλήρωσε «Τα παιχνίδια αυτά είναι λίγο περίεργα, όταν ξέρεις πως ακολουθούν δύο εβδομάδες διακοπής των υποχρεώσεων της ομάδας. Είναι λογικό να… φεύγει το μυαλό. Μας το είπε έτσι ακριβώς όπως έγινε. Εμείς δεν τον ακούσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε τις φωνές στα αποδυτήρια. Εμείς δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο και ήρθε η νίκη με τον τρόπο που ήρθε».

Το πρώτο ημίχρονο δεν κύλησε καθόλου καλά για την ΑΕΚ και όπως τόνισε ο διεθνής γκαρντ. «ήταν θέμα συγκέντρωσης σίγουρα. Και ο Πανιώνιος έπαιξε καλό μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο και έβαλε τα σουτ. Εμείς, όμως, δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια και την πίεση που θα έπρεπε να δείξουμε στον αντίπαλο».

Στα τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ δείχνει πολύ καλό πρόσωπο, κάτι το οποίο είναι απόρροια της δουλειάς που γίνεται εντός των τειχών. «Τώρα σιγά σιγά αρχίζουμε και βρισκόμαστε. Παίζουμε πιο καλό και πιο σωστό μπάσκετ. Καθημερινά δουλεύουμε για το καλύτερο από την πλευρά μας. Μετά την διακοπή έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια και όλα πρέπει να πάρεις για να είσαι μέσα σε όλους τους στόχους. Παίζουμε δύσκολα παιχνίδια, κόντρα σε καλές ομάδες, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι μετά τη διακοπή».

Αν και για την ΑΕΚ υπάρχει διακοπή, για τον «Λάρυ» η δουλειά δεν σταματάει, καθώς μετρά αντίστροφα για τις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας. «Όπως έχω πει και στο παρελθόν, οι υποχρεώσεις αυτές είναι πολύ όμορφες. Το να εκπροσωπείς τη χώρα σου είναι πάρα πολύ ωραίο. Από Δευτέρα ξεκινάμε προπονήσεις με την Εθνική, για να είμαστε έτοιμοι και να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».

Η προσπάθεια της «γαλανόλευκης» ξεκινά με ένα αρκετά διαφοροποιημένο ρόστερ. Και αυτό μόνο κίνητρο δίνει σε κάθε παίκτη. «Το ότι δεν θα έχει τα παιχνίδια της Euroleague η Εθνική σίγουρα θα της δίνει ένα διαφορετικό πρόσωπο ως ομάδα. Όλοι έχουμε κίνητρο, όταν φοράμε αυτή τη φανέλα που έχει γράψει ιστορία. Από μόνο του, λοιπόν, αυτό σου δίνει κίνητρο να παίξεις καλά. Άρα, θα πάμε από Δευτέρα να δουλέψουμε, να βρεθούμε όλοι μαζί και να πετύχουμε αυτά που πρέπει».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X