Θέλει τον Ερνάνι με τους δικούς της όρους

Θέλει τον Ερνάνι με τους δικούς της όρους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν φανερό εδώ και μέρες, πως η βασική προτεραιότητα της ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αφορούσε την απόκτηση εξτρέμ που θα μπορεί να καλύπτει κυρίως την αριστερή πλευρά. Ετσι, φαντάζει λογικό πως στην Ενωση έχουν εστιάσει στην περίπτωση του Ερνάνι. Επειδή πρόκειται για ποιοτικό παίκτη, που μπορεί να προσδώσει στην ΑΕΚ στοιχεία που δεν υπάρχουν τώρα στο ρόστερ και να δώσει επιλογές στον Χιμένεθ ώστε να μην γίνει προβλέψιμη η λειτουργία της ομάδας.

Βέβαια, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ερνάνι, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η Ενωση δεν μπορεί να συζητήσει τώρα για αγορά, όπως θα ήθελαν οι Πορτογάλοι. Η κουβέντα γίνεται για την προοπτική δανεισμού, αλλά με τοποθέτηση εφικτής οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι. Με στόχο δηλαδή, η ΑΕΚ να έχει τον πρώτο λόγο για τον Ερνάνι, εφόσον πείσει στο διάστημα παραμονής του πως μπορεί να κάνει όσα προσδοκόνται από αυτόν.

Υπό αυτήν την προϋπόθεση και έχοντας πάρει σχετικά μηνύματα πως αυτό μπορεί να γίνει πράξη, ξεκίνησε τις επαφές ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Πάντως, υπάρχει παραφιλολογία, που αναφέρει πως θα υπάρξει πρόταση αγοράς του Ερνάνι από αγγλική ομάδα, ενδεχομένως εκεί που θα βρίσκεται ο Σίλβα. Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ έχουν και άλλες επιλογές, ώστε να μην εγκλωβιστούν μόνο πάνω στον Πορτογάλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X