Το μήνυμα της ΑΕΚ ενόψει Μπάνβιτ: «Όλοι μαζί για τη νίκη»

Το μήνυμα της ΑΕΚ ενόψει Μπάνβιτ: «Όλοι μαζί για τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι κόντρα στην Μπάνβιτ πλησιάζει και στην ΑΕΚ περιμένουν την βοήθεια του κόσμου, ώστε να πάρουν ώθηση για ένα ακόμα παιχνίδι στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, με ανακοίνωσή της, απηύθυνε κάλεσμα, στέλνοντας μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με την τουρκική ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Εν μέσω πανελλαδικής απεργίας των δημοσιογράφων η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει αύριο (Τρίτη 24/10, 19:30) την τουρκική Μπάνβιτ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία τους 2 βαθμούς που υπό προϋποθέσεις θα ανοίξουν τον δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL.

Είναι επιτακτική ανάγκη να στηρίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ιδιαιτέρως στον συγκεκριμένο αγώνα, την προσπάθεια των παικτών και των προπονητών της «Βασίλισσας», προκειμένου να επαναληφθεί η εμφάνιση και παλικαρίσια νίκη στον αγώνα της Βενετίας.

Ο «έκτος» παίκτης της ομάδας μας, πιο πολύ από ποτέ στη μέχρι τώρα πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι απαραίτητος. Η παρουσία του και η φωνή του είναι απαραίτητες. Η «Βασίλισσα» έχει φιλοδοξίες. Έχει στόχο τη διάκριση στην κορυφαία διοργάνωση και μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://buy.tickethour.com/aekbc-ww/showProductList.html

– Tην ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΝ θα απαιτηθεί η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής για την αγορά των εισιτηρίων στους αγώνες των ομίλων του Basketball Champions League.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X