Αρχηγός παντός καιρού...

Αρχηγός παντός καιρού...
Photo Credits: INTIME

Αν για κάτι έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ο Ντούσαν Σάκοτα από το ξεκίνημα της σεζόν, αυτό -δίχως αμφιβολία- είναι η συνέπεια που βγάζει στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Βλέπετε, ο αρχηγός της Βασίλισσας είναι από τους παίκτες που δίνουν λύσεις τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, παίζοντας για τους.. συμπαίκτες του. Κάτι το οποίο έκανε για ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στο Ρέθυμνο, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος φόργουορντ, που μετρά αντίστροφα και για την πρώτη παρουσία του με την Εθνική ομάδα, στα προκριματικά του World Cup 2019, ήταν και πάλι ουσιαστικός κόντρα στους Κρητικούς. Με τους 23 πόντους που πέτυχε, βγήκε μπροστά σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, ενώ δεν φοβήθηκε να πάρει την ευθύνη όταν η μπάλα ήταν… βαριά. Αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, όμως, είναι πως για μία ακόμα φορά έπαιξε σαν αρχηγός, αφήνοντας κατά μέρους το κλασσικό παιχνίδι του με τα πολλά τρίποντα.

Κι αυτό γιατί εκμεταλλεύτηκε το ύψος του και πήγε το παιχνίδι του πιο κοντά στο καλάθι. Τα 8/8 δίποντα που μέτρησε το Σάββατο δείχνουν πως είναι εξίσου αξιόπιστος και στο lovw post, προσφέροντας σιγουριά στο παιχνίδι της ομάδας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X