Η πέμπτη ανατροπή του Χιμένεθ στην ΑΕΚ!

Η πέμπτη ανατροπή του Χιμένεθ στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και μετά τα παιχνίδια με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας τρέχει ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων, έχοντας επτά νίκες και δύο ισοπαλίες (με Μπριζ και ΠΑΣ εκτός). Ο Μανόλο Χιμένεθ χτίζει ομάδα με χαρακτήρα που αρνείται να χάσει και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν μια ιστορική ανατροπή και να παραμένουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ανατροπή που έκανε η Ένωση κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν η πέμπτη με τον Χιμένεθ στον πάγκο, συνυπολογίζοντας και την πρώτη θητεία του Ισπανού προπονητή στην ΑΕΚ.

Η πρώτη συνέβη στις 28/10/10, όταν για το Κύπελλο Ελλάδας η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17’ από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, αλλά επικράτησε με 5-1 με χατ-τρικ του Ίσμαελ Μπλάνκο. Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 8/11 η Ένωση έχανε στο ΟΑΚΑ από τον Εργοτέλη, αλλά έφτασε στο 3-1 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η τρίτη έγινε στις 21/9/11 όταν η ΑΕΚ γύρισε το 1-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια, κερδίζοντας με 4-3.

Η τελευταία ανατροπή και ίσως η -πιο σημαντική- πριν από αυτήν της Κυριακής με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο, έγινε την τελευταία αγωνιστική των περσινών play offs, όταν η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανιώνιο με γκολ του Μασούρα, αλλά Μάνταλος (34’) και Αραούχο (81’) έφεραν τούμπα το παιχνίδι και η ΑΕΚ πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X