«Δουλέψαμε καλά, η ΑΕΚ θα γίνεται όλο και καλύτερη»

«Δουλέψαμε καλά, η ΑΕΚ θα γίνεται όλο και καλύτερη»
Photo Credits: INTIME

Στην Κύπρο έπεσε η… αυλαία των φιλικών προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν. Η Ένωση δίχως να ηττηθεί σε κάποιο από τα φιλικά προετοιμασίας, έδειξε τις δυνατότητές της και μέτρησε τα δυνατά σημεία της, αλλά και αυτά στα οποία ακόμα θέλει δουλειά.

Ο Θανάσης Παπαχατζής μετά το πέρας του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (108-73) μίλησε στο enwsi.gr και εξήγησε ποια είναι τα στοιχεία τα οποία «κρατάνε», αλλά και ποια θέλουν να αλλάξουν οι προπονητές της Ένωσης, εξήγησε τους λόγους που υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά που έγινε το προηγούμενο διάστημα, ενώ στάθηκε στον Μάνι Χάρις και όσα αναμένεται να αλλάξει με την παρουσία του στην ομάδα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου έκανε τον απολογισμό: «Η προετοιμασία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, από τη στιγμή που δεν έχουν αρχίσει τα επίσημα παιχνίδια. Θα δούμε ώστε να κάνουμε ένα ακόμα φιλικό μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Προσπάθησε να γίνεται όλο και καλύτερη.

Συμμετείχαν όλοι οι παίκτες και είχαμε ελάχιστους τραυματισμούς και απουσίες που είναι θετικό, πλην της υπόθεσης Χάρις που ελπίζουμε να τον έχουμε γρήγορα μαζί μας. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και η απόδοσή μας σταθεροποιείται σε υψηλό επίπεδο.

Κρατάμε τη διάθεση που δείξαμε στα παιχνίδια και που συνεχώς ανεβαίνει. Αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε είναι τα λάθη τακτικής, αλλά θα ήταν ουτοπικό να περιμένουμε από τώρα οι παίκτες μας να εκτελούν καλά σε άμυνα και επίθεση!

Είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο δουλειάς. Όλοι οι παίκτες είχαν σοβαρότητα και ετοιμότητα, αλλά και μια συνειδητοποίηση πως προετοιμαζόμαστε για τη σεζόν, οπότε κάθε φορά πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά.

Μέσα στη σεζόν τα πράγματα θα είναι πολύ πιο διαφορετικά. Θα έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και κούραση. Ο Χάρις έχει αποκτηθεί για να σκοράρει, διότι έχει το ταλέντο εκεί.

Όλοι οι παίκτες μας όμως θέλουμε να παίζουν δυνατά με το μάξιμουμ της ενέργειάς τους, διότι θέλουμε να αγωνιζζόμαστε σε υψηλούς ρυθμούς για 40 λεπτά. Μόνο έτσι θα κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X