Θα τους έχει από…κοντά ο Μελισσανίδης

Θα τους έχει από…κοντά ο Μελισσανίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ΑΕΚ αποτελεί καταλύτη η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Στις καθοριστικές στιγμές, όπου κρίνεται αναγκαία η παρουσία του, ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης είναι εκεί: στον τελικό του κυπέλλου, στα ματς των πλέι οφ, στο διήμερο της παρουσίας στο Βέλγιο. Η παρουσία του στο ξενοδοχείο και την προπόνηση της ομάδας, οι συζητήσεις με τον Χιμένεθ και τους παίκτες, είχαν θετική επίδραση και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ειδικά για αυτήν την κρίσιμη σειρά αγώνων. Τώρα που ξεπεράστηκε με επιτυχία ο σκόπελος της ΕΠΟ και η ΑΕΚ πέτυχε τεράστια νίκη, το σημαντικό είναι να έρθουν και επιτυχίες από την ομάδα. Οι στόχοι αφορούν την είσοδο με δυναμικό τρόπο στο πρωτάθλημα και το 4Χ4 μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την 5η αγωνιστική και βέβαια, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Μελισσανίδης θα είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν αποκλείεται να μεταβεί αύριο στο ξενοδοχείο ή μετά το ματς στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες, ενώ θα έχει αισθητή παρουσία και τις ώρες πριν το ματς με την Μπριζ. Με στόχο να τονωθεί η αυτοπεποίθηση προπονητή και παικτών, να λύνονται άμεσα όλα τα ζητήματα που ενδεχομένως προκύπτουν και να έρθουν οι επιτυχίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X